Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Den nye sjefen

- Det er umulig å forvente at frivillige skal ta det fulle ansvaret for en så omfattende bedrift som vi nå er blitt.

Foto: Foto: Arkiv/Kjelsås IL

Kjelsås IL har "profesjonalisert" seg, og har blant annet ansatt en daglig leder.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.06.2014 kl 14:00

KJELSÅS: - Jeg er glad over å kunne presentere vår nye daglige leder Truls Nygaard, sier styreleder i Kjelsås Idrettslag Bernt Rotnes i pressemelding til dittOslo.

Rotnes fortsetter.

- Klubben har 3500 medlemmer og en omsetning på over 18 millioner, og nå mente vi det var på tide å profesjonalisere driften. Det er umulig å forvente at frivillige skal ta det fulle ansvaret for en så omfattende bedrift som vi nå har blitt, ifølge Rotnes.

- Med stor glede

Visindi AS hjulpet Kjelsås IL i rekrutteringsprosessen.

- Det er med stor glede jeg har takket ja til jobben, sier Truls Nygaard (49).

- Kjelsås idrettslag er allerede en stor og veldrevet forening med en langsiktig strategi og ambisjoner. Førsteprioriteten min er å bli kjent med ansatte, frivillige og medlemmer. De er de nærmeste til å fortelle meg hvordan klubben fungerer, sier Nygaard i pressemeldingen.

- Et bedre sted å bo

Nygaard vil være med på å gjøre Kjelsås og Grefsen til et enda bedre sted å bo.

- Sammen skal vi utvikle bedre systemer og rutiner slik at driften kan gå lettere. Det vil igjen gi oss kapasitet til ytterligere vekst. En sterk sentral administrasjon skal gi gruppene mer tid til å drive med det sportslige. Fremover skal vi øke kontakten med skolene og næringslivet i lokalområdet.

- Målet er at Kjelsås Idrettslag skal gjøre Kjelsås og Grefsen til et enda bedre sted å bo, ifølge Nygaard.

Nygaard er bosatt i nabobydel St. hanshaugen. Han tiltrer stillingen i idrettslaget 1. september. Han har "allsidig bakgrunn og kompetanse.  Meget god på data/IT og salg. Erfaring med regnskap og økonomistyring, samt selv idrettsbakgrunn fra svømming og alpint."

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...