Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- Den optimale luksustrimmen

P.T. Rita snur opp ned i treningsbransjen, og inviterer trimmerne hjem til seg selv.

Mye energi, svette og latter i kjelleren til personlig instruktør Rita Parvanova. Hun snur opp ned i bransjen, og inviterer i stedet trimmerne hjem til seg selv.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2013 kl 21:18

GREFSEN: En til to ganger i uken tar trimmer Eli Fjelstad-Dammen turen fra Bestum til Grefsen, for å få en helt privat treningstime i kjelleren til Rita Parvanova. Eli kan ikke få rost treningskonseptet til Rita nok.

- Dette må være den optimale luksustrimmen, og i hvert fall hundre prosent personlig trening med personlig instruktør, smiler Eli, mens hun svetter seg gjennom de forskjellige øvelsene Rita har lagt opp til denne tirsdagen.

- Ikke ned en hekto

- Nå har jeg trent her jevnlig i to måneder. Treningsoppfølgingen - og kostholdsveiledningen - er upåklagelig. Jeg har også gått ned syv kilo i løpet av disse to månedene, sammenlignet med to år før det, da jeg ikke gikk ned så mye som å gå ned en hekto! Så det Rita gjør med meg funker i hvert fall veldig bra.

Eli forteller at hun ved siden av P.T.-timene med Rita, også trener på egenhånd.

- Ja, jeg får jo treningslekser til neste gang, ler Eli.

LES OGSÅ: Jenter skulker skolen for å få satt på falske øyevipper

Med mange års bakgrunn som sertifisert P.T., yoga- og pilatesinstruktør, danser og gruppetreningsinstruktør, og ikke minst med stort nok hus til å innrede et romslig trimrom i kjelleren, har Rita funnet sin treningsnisje.

Skreddersydd opplegg

- Utrolig trivelig måte å trene andre på. Men jeg er ikke ukritisk til hvem jeg velger å trene her, jeg må føle at kunden også er hundre prosent motivert til å gjennomføre de treningsoppleggene som hver enkelt får skreddersydd. Noe av treningen kan selvfølgelig også legges utendørs, marka er jo ikke langt unna her på Grefsen, sier Rita.

 - Det er nettopp det som også er noe av grunnen til at jeg gladelig tar turen fra Bestum og hit hver uke: Alt er så forberedt og nøye planlagt, også musikken. I tillegg til at det selvfølgelig aldri er kø ved apparatene, rent og delikat, ingen parkeringsproblemer, og verdens blideste og hyggeligste instruktør, skryter Eli.

Skulker aldri

P.T.-timene begynner ofte også med en kaffekopp på kjøkkenet til Rita, og avslutter kanskje med en selvfølgelig hundre prosent friskpresset juice eller smoothie.

- Ikke rart jeg aldri skulker en time her! sier Eli før kroppens største muskel virkelig skal få kjørt seg.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...