Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

– Den som kjørte på katten vår stanset ikke

Sparta, påkjørt mandag 20. april i Myrerskogveien. Foto: PRIVAT

KOMMENTAR: – Heldigvis kom det en snill postmann, som hørte at katten hylte, og kjørte henne til dyrlegen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.04.2020 kl 22:02

I dag ble vår kjære katt påkjørt helt i begynnelsen av Myrerskogveien. Den som kjørte på katten vår stanset ikke, men kjørte videre. Det var det noen som så, så det vet vi.

Heldigvis kom det en snill postmann som hørte at katten hylte, og kjørte henne til dyrlegen.

Hos dyrlegen fikk vi endelig bruk for chippen katten har, og dyrlegen ringte meg så jeg kunne komme.

Dessverre var katten vår så hardt skadet at vi måtte avlive henne.

Det har vært en veldig trist dag i vår hjemmeskole og hjemmebarnehage, men barna våre har lært om at når man er skikkelig glad i noen, så blir man også skikkelig lei seg når de dør.


De har også lært at folk man ikke kjenner, som for eksempel postmannen, kan hjelpe oss helt uten av vi vet det. Sånn fikk vi vite hva som hadde skjedd med katten vår.

Han skal få en blomst i morgen! Den kjipeste lærdommen i dag er at noen bare kjører videre.

Det kom nok et skikkelig dunk i bilen siden katten vår ble så hardt skada. Det tror vi at føreren merka. Det hadde vært veldig fint hvis jeg kunne sagt til barna våre at føreren tok kontakt og var lei seg for det som skjedde.

Hvis du tror det var deg som kjørte på katten vår litt før klokken 14 mandag 20. april så blir vi alle glade hvis vi hører fra deg.

Mari Johnsrud

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...