Nordre Aker Budstikke

Denne boligen fikk budrunden til å gå helt varm

Frennings vei 31. Foto: HANNE BRULAND/KROGSVEEN

– Det er tydelig at vi traff en nerve i markedet med denne eiendommen, sier eiendomsmegler Tommy Løvli i Krogsveen, om boligen i Frennings vei.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2021 kl 20:19

GREFSEN: Boligen, del av tomannsbolig, ligger i Frennings vei 31 og ble annonsert som en romslig familiebolig med fantastisk utsikt og svært gode solforhold. Det er garasje på eiendommen, og det ble også varslet oppussingsbehov.

Frennings vei 31. Foto: HANNE BRULAND/KROGSVEEN

Prisantydning var 11,75 millioner. Da budrunden endte, var høyeste bud nesten tre millioner kroner høyere enn prisantydning.

– Den er nå solgt for 14,7 millioner, bekrefter eiendomsmegler i Krogsveen, Tommy Løvli til Nordre Aker Budstikke tirsdag.


Han fortsetter på spørsmål om hvorfor han mener boligen gikk såpass høyere enn prisantydning:

– Det er tydelig at vi traff en nerve i markedet med denne eiendommen. Dette er en bolig med sjel, et nydelig hjem som har et betydelig oppussingsbehov. Dette i kombinasjon med god størrelse, en utrolig utsikt og gode solforhold gjorde at det særlig var to par som ønsket å strekke seg langt for å sikre seg denne eiendommen.

Frennings vei 31. Foto: HANNE BRULAND/KROGSVEEN

– Når vi kjenner resultatet kan vi si at den burde vært priset noe høyere. Vi har truffet ganske bra på antydningene i det siste, men verdien av utsikt og verdien av god "husfølelse" er vanskelig å tallfeste da betydningen av dette er så individuelt hos den enkelte som søker bolig. Utsikt er "fint å ha" for enkelte, mens andre "må ha", legger Løvli til.

Boligen har fire soverom, primærromareal er på 192 kvadratmeter, og boligen ligger med kort vei til Marka.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...