Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nei til ensomhet:

Denne gjengen inviterer deg til samling

Inviterer til tenketankmøte. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Dette handler mye om å få frem enkeltmennesker som vil engasjere seg i lokalmiljøet, og bidra til å skape miljø for at eldre kan føle seg selvstendige, aktive og trygge i eget liv, sier prosjektleder Heidi Nordal.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.04.2017 kl 14:06

NORDRE AKER: Nordre Aker er pilotbydel for Oslo som alders- og demensvennlig by, et prosjekt også med egen TenkeTank.

Les mer om prosjektet Alders- og demensvennlig bydel her.

LES OGSÅ: Henger du med her? Slik skriver og snakker de unge: roflmao, idk, wtf, xoxo, btw, men hva betyr det?

– På Grefsen/Kjelsås er det etablert en TenkeTank med 8-10 aktive deltagere som møtes i Frivillighetssentralen Grefsen og Kjelsås. TenkeTanken inviterer alle 60 pluss med følge, til en meningsutveksling om hva vi som beboere i området kan gjøre for å motvirke ensomhet, forteller prosjektleder Heidi Nordal fra bydelen.

Torsdag

Møtet er på torsdag, 16. juni, klokken 12.00 - 14.00 i Grefsen Menighetssenters lokaler i Glads vei.

– Single, ensomme, ikke ensomme, ektepar som erkjenner at en av dem vil bli alene en dag, og som vil unngå å bli ensom når den tid kommer, eller pårørende til en med demenssykdom eller funksjonshemming, ramser Nordal opp.

Formålet er å få i gang diskusjoner som gir mening om hva den enkelte selv kan gjøre for å forhindre eller begrense ensomhet hos eldre.

LES OGSÅ: Oslopakke 3: «Lett for urbane, barnløse hipstere i sentrum å stemple andres bilbruk som unødvendig»

Påmelding

Men du må melde deg på - ring telefon 22 15 41 20.

– Dette handler mye om å få frem enkeltmennesker som vil engasjere seg i lokalmiljøet, og bidra til å skape miljø for at eldre kan føle seg selvstendige, aktive og trygge i eget liv, sier Nordal.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...