Nordre Aker Budstikke

Matpris til lokal dagligvarebutikk

Vinnere fullsortiment: 3. plass Coop Mega Nydalen, 2. plass Meny Lerstad, 1.plass: Meny Fosnavåg. Foto: Are Knudsen, Dagligvarehandelen

Årets Matglede-priser ble delt ut torsdag i forrige uke. Og det ble pallplass til Coop Mega i Nydalen!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NYDALEN: Den årlige Matglede-kåringen arrangeres i samarbeid mellom meieribedriften Tine og bransjebladet Dagligvarehandelen, og går til butikker og bedrifter «som har gjort en særlig stor innsats på å fremme smaksopplevelser og matglede til beste for deres kunder». Prisene ble delt ut i Oslo i forbindelse med Ostens Dag 24. oktober, og konkurransene har etterhvert lange tradisjoner.

Årets Matgledebutikk ble i år kåret for fjortende gang, mens Årets Matgledebedrift ble delt ut for tolvte gang.

Nydalen-butikk på pallen

I dagligvaresegmentet kåres en vinner innen både fullsortiment og lavpris. 91 butikker var nominerte – det er et bevis på at det jobbes med matglede i butikker i hele vårt langstrakte land. Det har også resultert i knallhard konkurranse og vanskelige juryavgjørelser, skriver Tine i en pressemelding.

Blant alle de nominerte havnet én Oslo-butikk på pallen, og den ligger i Nordre Aker. Nærmere bestemt Coop Mega i Torgbygget i Nydalen, som fikk tredjeplass i fullsortiments-klassen.

Meny Fosnavåg stakk av med seieren i Årets Matgledebutikk fullsortiment, mens Meny Lerstad kom på andreplass. I lavpris-segmentet gikk seieren til Rema 1000 Iseveien i Sarpsborg, med andreplass til Extra Kallerud, mens Obs Jessheim kom på tredjeplass.


I klassen Årets Matgledebedrift vant for første gang en barnehage – Drømmehagen barnehage på Frekhaug i Hordaland. Andreplassen gikk til Restaurant Kokkekollektivet i Halden og tredjeplassen til Ullerud sentralkjøkken i Drøbak.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...