Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Er dette dyreste gata?

Denne utsikten solgt for mange, mange millioner

A house with a view. Foto: PRIVATMEGLEREN

Og på veldig kort tid. – Men så har jo eiendommen adresse i Grefsens svar på Oscars gate på Frogner, mener eiendomsmegler Sigmund Ruud.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.09.2016 kl 18:20

GREFSEN: Det er hett boligmarked i Nordre Aker for tiden. Også de aller dyreste boligene i bydelen går unna på veldig kort tid. Som denne boligen, som fortsatt ikke er ferdig bygget, i Glads vei.

Boligen, planlagt ferdig sommeren 2017, skal ha bruksareal 272 kvadratmeter og tomten er på 1021 kvadratmeter. Men tomten deles med nabohuset.

Prisantydning var hele 17.5 millioner kroner.

Illustrasjon for hvordan boligen skal se ut, når den står feridg, etter planen sommeren 2017. Foto: PRIVATMEGLEREN

Tre-dagers prosjekt

– Vi erfarte uken før en bolig til mange millioner ved Bakkehaugen, som ble solgt uten visning på tredje dagen etter at vi hadde lagt den ut på nettet. Da denne eiendommen i Gladsvei skulle selges uken etter, bestemte vi oss for å gjøre det litt annerledes, forteller eiendomsmegler Sigmund Ruud i Privatmegleren Renommé i Grefsenveien.

LES OGSÅ: Like dyrt her som på Sørenga!

Han fortsetter.

– Vi la Gladsvei-eiendommen ut på nettet nå forrige fredag og delte på nettet lørdag, med noe annonsering om visning søndag. Altså én visning raskt etter at den var lagt ut, så flere skulle rekke visning før den eventuelt ble solgt. Det kom ikke altfor mange på visning, men dagen etter var boligen solgt, forteller Ruud.

Og til prisantydning - 17.5 milioner kroner.

Slik kan stuen bli. Foto: PRIVATMEGLEREN

LES OGSÅ: Hva skal bygges i nabolaget ditt? Slik får du full oversikt

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

Ruud mener adressen og beliggenheten gjør prisen. I tillegg til at boligen jo blir helt ny.

– Gladsvei på Grefsen er vel den beste gata i området. Eller Grefsens svar på Oscars gate på Frogner. I tillegg er det i området her ofte lokalbefolkningen som selger og kjøper, altså vil fortsette å bo i området.

LES OGSÅ: Prisene stiger mest her

Moro å være megler om dagen da?

– Tja, både og. Det som er bra, går jo unna. Men samtidig, det er jo veldig få objekter på markedet, og veldig mange eiendomsmeglere. Så noen har nok veldig lite å gjøre, tror Ruud.

Mer enn 100.000 for meter'n

Tidligere denne måneden har Nordre Aker Budstikke fortalt om enebolig på Tåsen som gikk hele fem millioner over prisantydning. Huset på i underkant av 200 kvadratmeter ble solgt for 19 millioner kroner.

Men også leiligheter går for høye beløp. En leilighet på litt over 70 kvadratmeter i Grefsenlia, ble solgt for mer enn 100.000 kroner per kvadratmeter denne uka. Salgssummen endte på to millioner kroner over prisantydningen.

Slik kan det ene soverommet bli. Foto: PRIVATMEGLEREN

LES OGSÅ: Blokker vs. strengere vern av villa: Hva er forskjellen mellom nedre Grefsen og Tåsen Hageby?

MER OM EIENDOM I NORDRE AKER:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...