Nordre Aker Budstikke

Sjokkerte turgåere:

– Der satt en voksen med flere barn på tur, og det var fyrt opp bål!

Grinda på Korsvoll. Foto: Kristin Tufte Haga (illustrasjonsfoto)

– Det er knusktørt, vi håper Nordre Aker Budstikke kan minne om bålforbudet, sier turgåerne, som forlangte bålet slukket.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2020 kl 13:42

MARKA: – Vi gikk tur inn i skogen fra Grinda, på dagtid torsdag. Et par hundre meter fra det som omtales som Svenskemuren så vi røyk og tenkte: Skogbrann! Vi gikk mot stedet, som var uttaskjærs stier og turveien, midt inn i skogen, og der satt en voksen med flere små barn på tur, og det var fyrt opp bål!, forteller de sjokkerte turgåerne som ikke ønsker å stå frem i avisa med navn:

– Alle må vel skjønne at det nå er farlig å fyre opp noe som helst i skogen? Det er knusktørt, dessuten er det heller ikke lov. Vi håper Nordre Aker Budstikke kan minne om bålforbudet, dette er ikke innafor i det hele tatt! Vi forlangte at bålet skulle slukkes der og da, og det etterkom voksenpersonen som var der. Vi kunne også bidra med vann, og vi sjekket at bålet virkelig var slukket før vi gikk videre, sier de.

Nordre Aker Budstikke har omtalt bålbrenning flere ganger tidligere siste tiden. 15. april trådte det generelle bålforbudet i kraft - her kan du lese mer.

Nordre Aker Budstikke var også forrige fredag kveld med Bymiljøetaten på kontroll i Marka, og der var det flere som ikke hadde fått med seg bålforbudet.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...