Nordre Aker Budstikke

Derfor er det fortsatt ikke gangfelt ved trikkeholdplassene

Her er det ikke gangfelt i Grefsenveien ved Grefsenplatået. Foto: Kristin Tufte Haga

Sporveien har avsluttet oppgradering av trikketraséen i Grefsenveien for lengst, men det diskuteres fortsatt om gangfeltet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2020 kl 10:03

GREFSEN: Det er fortsatt ikke gangfelt hverken over Grefsenveien ved trikkeholdeplassene ved Grefsenplatået, eller over Lyngåsveien ved samme sted.

Avisa har tidligere vært i kontakt med Sporveien om dette, Sporveien hadde frem til i sommer også oppgraderingsprosjektet i Grefsenveien, av trikketraséene.

Hvorfor er det fortsatt ikke gangfelt over Grefsenveien, mellom trikkeholdeplassene ved platået?

– Grefsenplatået holdeplass har etter oppgraderingen blitt om lag fire meter lenger enn tidligere. Holdeplassen er oppgradert i henhold til gjeldende teknisk regelverk og tilpasset de nye trikkene til Oslo, som er noe lengre enn de nåværende. Sporveien er som nevnt tidligere i kontakt med vår samarbeidspartner Bymiljøetaten om en løsning for gangfelt ved Grefsenplatået holdeplass, for å tilrettelegge for en best mulig atkomst. Det pågår med andre ord en dialog om dette, sier kommunikasjonsansvarlig i Sporveien, Tone S. Tuhus, til avisa denne uka.

Viser til gangfelt ved 7-Eleven

– For å komme til Grefsenplatået holdeplass kan man inntil videre krysse Grefsenveien via fotgjengerovergangen utenfor 7-Eleven. Sistnevnte gangfelt ble for øvrig merket opp av Sporveien før ferdigstillingen av prosjektet mellom Platåveien og Kjelsåsalleen holdeplass, legger Tuhus til.


Det er heller ikke gangfelt over Lyngåsveien ved samme sted:

Lyngåsveien ved Grefsenplatået. Foto: Kristin Tufte Haga

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...