Nordre Aker Budstikke

Derfor er parkeringen fjernet i Bredo Stabells vei

Store deler av Bredo Stabells vei er skiltet med parkering forbudt på grunn av veiarbeid. Mandag formiddag var foreløpig ikke noe i gang. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Store deler av Bredo Stabells vei er midlertidig stengt for parkering. Det er upraktisk for dem som har betalt for beboerparkering, kommenterer en leser.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.11.2019 kl 17:38

TÅSEN: En leser forteller at det siden tirsdag i forrige uke har vær skiltet med parkering forbudt i Bredo Stabells vei i Tåsen Hageby på grunn av veiarbeid.

Ifølge leseren hadde lite skjedd frem mot helgen, men informasjonen fra Bymiljøetaten var at skiltingen også ville gjelde gjennom helgen.

– Vi som har betalt for parkering må finne andre steder å parkere. Gaten står tom, skriver leseren, som forteller at ryktene i nabolaget går på at det skal etableres ladeplasser for el-biler.

Skiltingen går helt til Bredo Stabells vei 3 og 4. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Fredag spurte vi Bymiljøetaten om dette stemmer, og mandag bekrefter Bymiljøetaten at det er ladeplasser på vei. Og det vil fort ta enda en måned før arbeidene er ferdige.


– Det skal etableres 12 ladeplasser inn mot grøntområdet mellom nummer 7 og 13. Strekningen vil bli skiltet med «Ladbar motorvogn under lading, mot avgift». Vi regner med at ladeplassene kan tas i bruk fra medio desember, skriver pressekontakt Monica T. Olsen.

– Når en vei med beboerparkering, som dette, midlertidig skiltes med parkeringsforbud, tilbys det da andre plasser som erstatning for beboere i området som har kjøpt beboerparkeringstillatelse?

– Når det gjelder erstatningsplasser er beboerparkering ikke knyttet til enkelte strekninger eller plasser, og de kan parkere med beboerparkeringstillatelse i andre gater innenfor bydel Nordre Aker, sier Olsen.

Bredo Stabells vei har beboerparkering, men store deler av parkeringsplassene i gata er ikke tilgjengelige. Det er ikke praksis å tilby erstatningsplasser når det er anleggsarbeid i en beboerparkeringsgate. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

LES OGSÅ: Vet du hvem Bredo Stabell var? Her får du svaret!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...