Nordre Aker Budstikke

Derfor har det kommet ny grus på turveien

I den sydlige enden av Sognsvann har Bymiljøetaten byttet ut dekket på turveien som går rundt vannet. Foto: Christian Fredrik Borg

Bymiljøetaten opplyser at de vil gjøre utbedringer på turveien rundt Sognsvann slik at den vil ise mindre.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

SOGNSVANN: Grusdekket på turveien rundt Sognsvann har nylig blitt forhøyet i sydenden ved brygga og stranda.

– Det er ganske nylig at vi forhøyet en strekningen av turveien i sydenden av Sognsvann, siden denne var veldig utsatt for ansamling av vann ved store nedbørsmengder, sier Knut Johansson, seksjonssjef for Nordmarka i Bymiljøetaten.

Slitt og dårlig

Johansson sier at vann i veien førte til at gående benyttet gressbakken på siden i stedet.

– Da ble denne veldig slitt og dårlig, så dette var mer et «akutt tiltak», men vi vil også følge opp andre deler av turveien når vi har kapasitet og rom for det, selv om det ikke er like prekært øvrige steder.

Turveien rundt Sognsvann har fått nytt dekke i sydenden. Foto: Christian Fredrik Borg


For resten av turveien er det viktigste å få en bedre profil for vinterdriften. Det vil gjøre at det ikke vil danne seg like mye is, ifølge Bymiljøetaten.

– Vi gjorde et forsøksarbeid på dette for en tid tilbake og håper å kunne fortsette arbeidet i løpet av høsten, forklarer han.

Nordre Aker Budstikke skrev tidligere denne uka om badebryggene på nordøstsiden av Sognsvann som ble fjernet i vinter og skulle være tilbake før badesesongen. Det har imidlertid ikke skjedd - her kan du lese hele saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...