Nordre Aker Budstikke

Derfor kjører trikken veldig sakte her

Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Igjen må farten settes kraftig ned, i svingen i Grefsenveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.11.2018 kl 16:03

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke har også tidligere skrevet om svingen i Grefsenveien på vei mot Kjelsåsalléen holdeplass, og hvor det nå igjen går veldig sakte med trikken.

– Det spesielle med kurven mellom Grefsen stadion og Kjelsåsalléen er at skinnene der utsettes for ekstra påvirkning når en trikk passerer i normal hastighet. Dette skyldes i stor grad kurvaturen og vinklingen på underlaget som i sin tid ble valgt da skinnegangen ble lagt. Derfor slites kanskje underlag og skinner her litt ekstra, har Sporveien tidlgiere fortalt til Nordre Aker Budstikke - les hele den tidligere saken her.

Gule skilt

De gule skiltene langs trikketraséene forteller vognførerne hvor fort, eller snarere hvor sakte, de må kjøre trikkene.

Ved svingen står gult skilt med et ett-tall, og leser som kjørte bak trikken lørdag morgen forteller at trikken holdt en hastighet på rundt fem kilometer i timen.

Skinnene skal på sikt skiftes ut, hele Grefsenveien skal oppgraderes - les mer her.


LES OGSÅ: Hvem synes du bør bli Årets Navn og Ildsjel i Nordre Aker 2018?

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...