Nordre Aker Budstikke

Derfor løp de rundt Sognsvann i underbuksa

Lørdag løp Josh og fem andre kompiser rundt Sognsvann i underbuksa, og det for en grunn. Foto: Anthony Harrison/ insta; @tonybelonie

– Det var ganske kaldt, innrømmer Josh Stinton, som stadig tar imot nyte utfordringer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.02.2021 kl 10:03

SOGNSVANN: Lørdag formiddag dro Josh Stinton (39) og fem kompiser opp til Sognsvann for å løpe seks kilometer i underbuksa. Det tilsvarer cirka to runder rundt vannet.

– Det var morsomt, men også ganske kaldt. Folk heiet på oss underveis, forteller Josh fra rundene rundt Sognsvann.

Josh kommer fra Colorado i USA og har bodd i Norge i over tre år. Han er ambassadør for Right To Play, som er en internasjonal organisasjon som hjelper barn under vanskelige leveforhold i utviklingsland.

Josh, som også blir kalt for «the charity adventurer», fullfører utfordringer som skal øke bevisstheten og donasjonene til Right To Play. Å løpe i underbuksa rundt Sognsvann er en av «lettere» utfordringene han har gjort.

Josh forteller at han har blant annet syklet Atlanterhavet på tvers, krysset Japan ved håndsykling, representert Australia i verdens største nedoverbakke-sykling på ett hjul, vært med i verdens hardeste fjellsykkel race i Arktisk og gått Vasaloppet i Sverige.


– Det er en hobby for meg, og som jeg har en lidenskap for. Jeg tjener ingen penger på å gjøre disse utfordringene, men de gir meg en mulighet til å hjelpe barna og synliggjøre arbeidet til Right To Play.

Det så unektelig litt kaldt ut Foto: Anthony Harrison

The sky run challenge

I 2021 skal Josh, i samarbeid med Right To Play gjøre nok et stunt. På egen hjemmeside skriver de:

Vi er glade for å kunngjøre at Josh Stinton- Charity Adventurer vil samle inn penger og bevissthet for Right To Play i sin neste sprø utfordring som vil være til fordel for 10 000 barn i programmene våre. Stuntet går ut på at Josh skal bokstavelig talt løpe et maraton i himmelen - «the sky run challenge», ved hjelp av en heliumballong.

– Det skal bygges et slags luftskip som skal ha en enhet hvor jeg løper. Dette er en måte å få vist hvordan man kan få store ideer ut i live forklarer Josh.


39-åringen bor nå i Bydel Sagene. Han jobber som motivasjonforedragsholder og driver workshops med firmaer. På sin Instagramkonto dokumenterer han reisene som ambassadør.

Josh Stinton viser frem sin skisse av det som skal holde han oppe i lufta i løpet av "The sky run challenge". Foto: Privat

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...