Nordre Aker Budstikke

Derfor skal det graves i Nydalen

Traktor langs turveien ved Akerselva, like ved Nydalen Bruks vei, denne uken. Foto: Christian Fredrik Borg

Fremkommeligheten vil bli redusert under arbeidene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NYDALEN: Lokale Nydalen Energi står for arbeidene.

– Vi har fått innvilget konsesjonsutvidelse til å koble til Studentsamskipnaden sine bygg på nordsiden av Akerselva, sier Kim Johannessen Lande, administrerende direktør i selskapet.

For å gjøre tilkoblingen kommer de til å gjennomføre arbeider i Nydalen. Arbeidene vil være under Ring 3 og oppover Gjerdrums vei, både mot og over Akerselva ved badedammen foran husnummer 10 B, opplyser Nydalen Energi.

Det er ved disse studentboligene i Nydalen det skal etableres fjernvarme.

Redusert fremkommelighet

Arbeidene begynner neste uke. Det er arbeidene ved Akerselva som starter først. Nydalen Energi vil så fullføre overgraving der fram mot midten av september.


– Deretter forventer vi å koble sammen og grave nedover Gjerdrums vei med ferdigstilling rundt midten av oktober, opplyser Johannessen Lande.

Rør oppbevares ved Nydalen Bruks vei. Foto: Christian Fredrik Borg

Han sier at publikum vil oppleve at det er litt vanskeligere å benytte badedammen foran Gjerdrums vei 10 B. Slik vil det være frem mot midten av september.

– Noe dårligere framkomst langs gangveien på nordsiden av Akerselva noen dager, kanskje en uke, i samme periode, og at det blir noe lavere framkommelighet nedover Gjerdrums vei 4-6 uker i september og oktober, ifølge Johannessen Lande.

Det er et lokalt selskap som står for arbeidene. Foto: Christian Fredrik Borg

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...