Nordre Aker Budstikke

Det begynner å ta form

Frysjaparken tar form - Maridalsvannet på Kjelsås i bakgrunnen. Foto: STOR-OSLO EIENDOM AS

Det går fort - nå begynner byggene å reise seg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.10.2018 kl 07:34

BREKKE: OBOS bygger leiligheter - Stor-Oslo Eiendom AS er prosjektleder for Frysjaparken og 154 nye leiligheter. Nå begynner de nye byggene å ta form:

Mix

– Vi er fornøyde med salget, nesten 20 leiligheter er solgt de siste tre månedene og det er både unge, unge, småbarnsfamilier og eldre som har kjøpt for å bo. Det synes vi er veldig hyggelig, sier prosjektleder Petter Bay Braathen i Stor-Oslo Eiendom AS

Han forteller videre om prosjektet:

– Produksjonen holder fremdrift. Grunnarbeidene er i hovedsak ferdig. Råbygget for de to første husene er godt over bakken. For hus 1, som ligger mot krysset Frysjaveien-Kjelsåsveien, er taket som utgjør takterrassen støpt. Produksjon av fasader er i gang på fasade på det første huset.

LES OGSÅ: Det lille bygget er første skritt på veien til en helt ny bydel

Trafikken

Onsdag fortalte Nordre Aker Budstikke om forelder med bekymring for Frysjaveien litt lenger bort enn der Stor-Oslo Eiendom og OBOS bygger, fra andre siden av krysset Frysjaveien og Kjelsåsveien og mot Brekkeveien. Busser og anleggstrafikk til Oset Vannbehandlingsanlegg skjer på skoleveien uten fortau - her kan du lese saken fra i går.

– Vi har sikkerhet høyest på agendaen. Dette inkluderer skilting og oversikt inn- og ut av byggeplassen, som kontrolleres løpende hver uke. Leveranser utføres av yrkessjåfører som er pliktet og opptatt av å overholde trafikkregler- og sikkerhet, sier Petter Bay Braathen i Stor-Oslo Eiendom AS

– Vi vil derfor benytte henvendelsen til å påminne alle våre sjåfører og besøkende til byggeplassen om å vise ekstra aktsomhet. Vi stiller oss også til disposisjon ovenfor FAU og andre interessegrupper ved behov.

Første spadetak for prosjektet ble gjort i februar i år - her kan du lese saken.


LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...