Nordre Aker Budstikke

– Det ble en helt fantastisk dag!

– Sånne dager spleiser oss enda mer sammen, sier Petronelle Gaarder Herbern i vellet etter Sørbråtendagen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.08.2021 kl 14:20

SØRBRÅTEN: Søbråten Vel inviterte til Sørbråtendagen søndag 22. august, som en markering av «gjenåpningen» av Sørbråten etter pandemien.

– Det blir godt å møtes igjen. Vi har fremdeles behov for flere frivillige til å hjelpe til med arbeidsoppgaver, inviterte vellet.

Petronelle Gaarder Herbern oppsummerer i etterkant av søndagen:

– Det ble en helt fantastisk dag, og en form for gjenåpning av lokalsamfunnet. Det var knallsol og akkurat passe med folk, i forhold til alt som har med smittevernhensynet. Totalt var det kanskje innom et par hundre folk, de fleste fra området. Vi hadde ikke gått bredt ut og invitert også for folk ikke bor her, grunnet smittesituasjonen. Det var også mange blide barn, og sikkert endel slitne barn på slutten av dagen!

Vellet vil gjerne benytte anledningen til å takk Bydel Nordre Aker og Sparebankstiftelsen DNB for penger til ny lekeplass ved velhuset.


– Totalt har vi fått 165.000 kroner, og med en stor dugnadsinnsats fra folka her, så har vi fått på plass en kjempefin lekeplass. Vi er veldig takknemlige både for penger og dugnadsinnsats. Tror ikke det er mange nabolag med så høy dugnadsmoral, sier hun videre.

Det gjenstår nå blant annet å få malt opp paradis på asfalten, og dart. Det skal også etterhvert tilrettelegges for et sykkelverksted på området.

Cocktail rebels i aksjon.

Underholdning

Søndag var det også underholdning, cheerleadinggruppa i området hadde laget show, det ble snorklipping med skolebarna og barnehagebarna, som dro i hver sin retning til snoren røyk. Tre lokale band spilte også. Petronelle forteller at ni år gamle Håkon holdt en lang trommesolo - til ære for dagen. Og det ble arrangert leker og konkurranser. Sørbråten IL var medarrangør, og det ble tid til en sjakkturnering.

– Det var også flere boder med lokale produkter. Blant annet serverte Høneklubben sørbråtenegg, stekte egg, og det ble solgt markagrønnsaker fra lokal gartner. Maridalen Brenneri serverte kaffe, legger Petronelle til.


Snorklipping på lekeplassen.

– Spleiser oss sammen

Og ikke minst er også pump track - eller sykkelsti med humper - etablert på idrettsplassen, og det ble lånt ut sykler i anledning dagen.

– Det er limet i befolkningen, det å bidra sammen og det å være sammen. Sånne dager spleiser oss enda mer sammen. Og så er det så deilig å se hvordan folk husker at man skal treffes - at vi igjen kan møtes på en så hyggelig arena, og se hvor viktige vi alle er for fellesskapet, avslutter Petronelle.

Cheerleadingoppvisning.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...