Nordre Aker Budstikke

Det blir «andre boller» i populær kiosk

Fredrik Knutsen og Heidi Kjerven på plass bak disken i Brekkehagen Kiosk, og gratis boller og kaffe i anledning 5-års jubileumet i 2017. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/KRISTIN TUFTE HAGA

– Kiosken er et viktig møtested for mange av oss i Nordre Aker bydel, sa en leser. Nå skal andre overta.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.01.2019 kl 19:19

KORSVOLL: Det er på egen Facebook-side at det er lagt ut informasjon om at Heidi Kjerven, drifter av Brekkehagen storkiosk, nå skal la andre ta over kiosken:

– Så er det kommet dit at jeg skal avslutte driften av kiosken. Derfor har vi nå startet opphørssalg...Kiosken skal drives videre av et ungt par som overtar 1. februar, skrev Kjerven 9. januar.

Brekkehagen kiosk, fra jubileumet fra 2017. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/KRISTIN TUFTE HAGA

Nordre Aker Budstikke har tidligere skrevet om kiosken, som hadde femårsjubileum med Heidi Kjerven som drifter, i 2017.

– Kiosken er et viktig møtested for mange av oss i Nordre Aker Bydel. Jeg er ofte innom, spiser litt eller drikker en god kopp kaffe her, sa blant annet Wonja Pettersen i anledning femårsjubileumet - her kan du lese hele saken.


LES OGSÅ: Regissøren fra nabolaget leter etter deg - til Norske Talenter 2019!

LES OGSÅ: Dag er Årets navn og ildsjel i Nordre Aker

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...