Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Styreleder i Skeid Fotball:

– Det dukket opp en ny trenerkandidat

Ørjan Valla og styreleder Erling Geir Iversen for noen måneder siden, som da Iversen omtalte som en spennende ansettelse av Valla. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/ANDERS VINDEGG

– Ansettelsen med Ørjan Valla var midlertidig, og nå dukket en annen mulighet opp, sier styreleder Erling Geir Iversen i Skeid Fotball.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.05.2016 kl 08:46

NORDRE ÅSEN: Nyheten om at hovedtrener for Skeids A-Lag, Ørjan Valla, har fått beskjed om at han blir erstattet med annen mer rutinert trener, har slått som en bombe i skeidmiljøet. I hvert fall var dette nytt for veldig mange i miljøet rundt laget - les sak fra tidligere i dag her.

LES OGSÅ: I denne elvedammen blir det ikke lov å bade før langt ut i juli

Midlertidig

Men det ser jo ikke verst ut - sesongåpningen til Skeid så langt?

Styreleder Erling Geir Iversen kommenterer nå til Nordre Aker Budstikke.

– Ansettelsen av Ørjan Valla var midlertidig, avtalen var at Valla skulle tre til side når vi fikk på plass ny hovedtrener. Og nå dukket en annen mulighet opp. Vi har jobbet tett med denne prosessen helt siden i høst, om å få på plass en permanent A-lagstrener, sier Iversen.

Han fortsetter.

– Spennende

– Interne rokkeringer gjorde at vi sonderte litt ut av skeidleiren. Da dukket denne rutinerte kandidaten opp, med et veldig bra format, og som vi anser som veldig spennende og interessant. Vi håper den nye treneren er på plass i løpet av uken. Vi er nå i sluttforhandlingene.

LES OGSÅ: Hadde dem på gaffelen

Tilbudet

Stemmer det at Valla fikk tilbud om å bli med videre som såkalt «lærergutt»?

– Vi brukte ikke det ordet. Han fikk tilbud om å bli med videre i trenerteamet. Hans eventuelle nye tittel, hvis han valgte det, ville jo blitt opp til den nye treneren å svare på, sier Iversen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...