Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

«Det er i menneskets natur å velge korteste vei»

Da Nordre Aker Budstikke var ved trappa fra Maridalsveien og ned mot Nydalen videregående skole og Nydalen-området fredag morgen, var det flere som brukte snarveien likevel, til tross for bratt, og ikke minst glatt. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

KOMMENTAR: – Vi ber om at trappen gjøres i en slik stand at den kan benyttes hele året og bli enda mer hyggelig å benytte, slik at vi kan gledes oss over hvitveis og fuglesang gjennom det lille skogsholtet som finnes rett inn fra travle Maridalsveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.02.2018 kl 13:24

Mandag 22. januar ble trappen mellom Maridalsveien og Nydalen videregående skole sperret som følge av en ulykke i trappen.

Den enkle, men sjarmerende tretrappen blir daglig benyttet av beboere og arbeidende i nærområdet og er og har vært en viktig forbindelse mellom Tåsen og Nydalen i mange år. Trappen skaper rask og god tilgang til tilbudet i Nydalen, eksempelvis Nydalen T-bane, busstilbud, treningssentere, dagligvarebutikk, lege, tannlege, frisør, Vinmonopolet, apotek, BI, Nydalen videregående skole osv.

Trappen er videre et godt alternativ til asfaltfortau og biltrafikk, og nabolaget savner den!

Vi har forståelse for at Bymiljøetaten ikke har mulighet til å vinterdrifte alle Oslos stier, gangveier og ferdselsårer i park- og friområder, men det er vel alltid rom for unntak og å utvise skjønn?!

Slik snarveier vil danne seg til tross for forbud og gjerder. Det viser stien ved siden av trappen som tråkkes når trappen er for farlig.


Tretrappen har vært i dårlig forfatning i flere år. Den blir stadig skjevere og har flere løse plankebord. Og trinnene er glatte året rundt – på vinterstid på grunn av snø og is, om sommeren på grunn av snegler og om høsten på grunn av vått løv.

Ja, det er mulig å gå omveiene via Nydalen Bruks vei eller Nygårdsveien. Men det ligger i menneskets natur å velge korteste vei og sperringen av trappen overholdes derfor ikke.

Vi ber om at trappen gjøres i en slik stand at den kan benyttes hele året og bli enda hyggelige å benytte, slik at vi kan gledes oss over hvitveis og fuglesang gjennom det lille skogsholtet som finnes rett inn fra travle Maridalsveien.

Nabolagets idylliske tretrapp er stengt og vi fortviler!

Styret i Nygård borettslag


Delta i debatten. Send ditt innlegg til debatt@nab.no!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...