Nordre Aker Budstikke

Det er lov å være blid

«Han hilser alle som går forbi med: Ha en strålende glad dag! Han fortjener honnør», blir det fortalt om den blide trafikkvakten i Grefsenveien. Men hvem er han egentlig?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.02.2020 kl 19:57

DISEN: Grefsenveien med trikkeskinner oppgraderes, og det skjer mye arbeid i gata fra Storo og opp til Disen holdeplass, i regi av Sporveien.

Trafikkjentene er engasjert av entreprenøren, for å sikre at blant annet myke trafikanter kommer seg trygt over og langs veien.

Nordre Aker Budstikke har fått en mail fra en dame som forteller om en veldig blid trafikkvakt:

Å krysse Grefsenveien er ikke risikofritt for fotgjengere. Derfor står det vakter og passer på at vi er trygge. I overgangen ved Disenjordet står det en fantastisk mann. Han hilser alle som går forbi med følgende: Ha en strålende glad dag! En liten periode har han ikke vært der, men i går sto han der igjen. Jeg er ikke den eneste som snakker om ham. Han sprer så mye glede. Jeg håper dere kan få tak i han, han fortjener honnør!

– Veldig hyggelig

Vi fikk etter hvert tak i Daniel Arvid Gjevik (37), som er den omtalte trafikkvakten i området. Han setter stor pris på at folk liker å høre at han ønsker folk en glad dag.


– Dette er så veldig hyggelig å høre, og varmer hjertet mitt. Jeg har har vært trafikkvakt her siden et par måneder før jul, sier Daniel i Trafikkjentene.

Å være mann, og jobbe i Trafikkjentene, som det står på jakken hans, kan vel fort bli til noen kommentarer det også?

– He, he, ja det skjer jo. Men det er jo bare hyggelige kommentarer da. Det jobber mange menn i Trafikkjentene, forteller han videre.

Tålmodige

Daniel synes forøvrig at beboerne i området der det jobbes ved og i Grefsenveien er greie å ha med å gjøre.

– Høflige og hyggelige folk, og ikke minst synes jeg at de er tålmodige. Det har jo pågått arbeider her en stund, med arbeider og anleggstrafikk.


Daniel skal fortsette å være blid i Grefsenveien også fremover. Til våren skal veien være i orden igjen og klar for de nye trikkene.

– Ja, jeg prøver jo å være blid hele tiden jeg, og synes at det stort sett er bra dager på jobb som trafikkvakt i Grefsenveien. Vi er der fra 07.00 til 17.00 på hverdagene. Jeg står oftest plassert ut ved Disenjordet, ovenfor butikken, legger han til.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...