Nordre Aker Budstikke

Det er mulig å få seg hytte i marka, til godt under én million

Hytta som er til salgs i Lillomarka. Foto: PRIVAT

Her ble sommerferien lagt, forteller eier av hytta i Lillomarka.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.10.2019 kl 21:13

LILLOMARKA: Det er av og til hytter til salgs i Marka, men ikke så ofte du kan skaffe deg en hytte nær hovedstaden til godt under én million kroner.

Nordre Aker Budstikke kom over denne hytta på Finn.no, som er lagt ut til salgs for 800.000 kroner. Den lille hytta ligger i følge beskrivelsen 500 meter syd for Kringletjern og 500 meter vest for Kroktjern, i Lillomarka. Hytta er ikke stor, bare 20 kvadratmeter, men har også ett soverom.

Fra 1950

Den er bygget i 1950, og ligger på det som blir beskrevet som toppen i Lilloarka, ved Holåsen, som er i nabokommunen Nittedal, men ikke langt unna grensa til Nordre Aker.

«Det er ikke kjørevei frem, men gode stier. Fra Snippen i Maridalen er det rundt 45 minutter gange på skogsvei og sti. Fra Sinober rundt 30 minutter gange. Det er også preparerte skiløyper i nærheten.»

Sommerferie i marka

Dette var sommerhytta til familien, som nå er til salgs.


– Dette er en liten familiehytte fra tidlig på 50-tallet. Frem til 80-tallet var det ferieopphold på sommeren og dagsturer på vinteren. Senere år stort sett dagsturer sommer og vinter, kommenterer selger Gunnar Hansen til Nordre Aker Budstikke om saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...