Nordre Aker Budstikke

Gratulerer til G15:

Det er mye å juble for på Nordre Åsen

Gratulerer med plass i Interkrets i 2019: Trenere. Haziz Aasen, Johnny Ademaj og Ulrik Halden. Spillere: Kasper Ofstad, Aleksander Dorg, Hicham Boukachni, Jason Buan, Eskil Akerjordet, Henrik Hagen, Patryk Kadlubowski, Marco Cheng, Noah Saidali Wahlstrøm, Jakob Romsaas, Victor Minassian, Adrian Ramadani, Seedy Jatta, Ali Haydar, Tin August Nguyen, Granit Seferi, Kriss-Rikard Tjølsen Hansen, Yosseif Suleman Ibrahim, Karl Aspevoll Omdahl. Foto: SKEID G15

«To nye mål før pause, og hvor særlig det siste kom etter fantastisk en-touch fotball med masse bevegelser, tatt rett ut fra læreboka til Jürgen Klopp, eller Johnny Ademaj om du vil!»

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.10.2018 kl 16:24

NORDRE ÅSEN: Skeid har satt som mål for gutter 15-årgangene at de skal klare å kvalifisere seg til interkrets. Skeid har ikke klart dette på tre år – men i går hadde årets G15 årgang, født 2003, muligheten til å klare dette. ,

Interkrets er det øverste nivået for juniorlag i fotball på Østlandet. Det er interkretsserier for gutter og jenter i henholdsvis klasse 16 og 19 år.

HER KAN DU LESE MER OM INTERKRETSSERIEN

Lagleder for Skeids G15-lag, Terje Hagen forteller herlig fra den siste avgjørende kampen, søndag:

«Kvalifiseringen har vært meget jevn og spennende, og etter hvert har fem lag skilt seg ut og kjempet om de fire ledige plassene i neste års interkretsserie. Lagene har vært KFUM, Oppsal, Bærum, Holmen og Skeid.


Før siste serierunde i går, søndag, så var forutsetningene at kun KFUM var klare og vinnere av interkretskvaliken. Avhengig av resultatene så kunne i teorien alle de fire andre lagene risikere å ryke ut.

Skeid - HØybråten/Stovner

Skeid var i en posisjon hvor de kunne avgjøre selv og ikke var avhengige av de andre resultatene. Uavgjort eller seier mot Høybråten ville sikre topp fire og målet om interkrets.

Starten på kampen var forholdsvis jevn, men Skeid klarte etter hvert å skape et godt trykk på Høybråten/Stovner, og produserte flere store sjanser. En meget god Høybråten/Stovner-keeper og skudd som gikk enten utenfor, i stolpene eller over, gjorde at stillingen holdt seg en god stund.

Midtveis i omgangen klarte imidlertid ikke Høybråten/Stovner å stå i mot presset lenger og 1-0 kom på et flott angrep og en flott avslutning av Yosseif Suleman. Skeid bare fortsatte, spilte veldig god fotball, og produserte sjanser på løpende bånd.

To nye mål før pause, og hvor særlig det siste kom etter fantastisk en-touch fotball med masse bevegelser, tatt rett ut fra læreboka til Jürgen Klopp, eller Johnny Ademaj om du vil!

2. omgang

En forholdsvis komfortabel 3 – 0 ledelse til pause, men denne kvaliken har hatt noen helt syke twists and turns så her var ingenting sikkert. Andre omgang fortsatte imidlertid som førsteomgangen, med et massivt Skeid-press. Sjansene kom, den ene større enn den andre. Men makan til sløseri er det lenge siden vi har sett, det sang i tverrliggere, stolper, i nettvegger, og keeperen til Høybråten/Stovner fortsatte å stå som en levende vegg.

Men så ble det 4-0, og da slapp alle Skeid-supporterne og spillere skuldrene ned og kjente på den deilige følelsen av at Skeid G15 har klart sesongens store mål!

Stor jubel ved kampslutt og en virkelig fortjent seier og plass i interkrets 2019. Laget har prestert på høyt nivå gjennom hele sesongen, men seier i uoffisielt NM i Adidascup tidligere i høst, og nå altså 2. plass i kvaliken og klare for interkrets 2019.

Gror godt

Det er gøy å se at det gror godt og at A-lagets fantastiske sesong også følges opp av lagene nedover i ungdomsklassene. Neste år får disse gutta en fantastisk arena for videre utvikling, med kamper mot topp motstand fra Oslo, Indre Østland, Akershus og Østfold.


På grunn av A-lagets opprykk til OBOS-ligaen så vil det også åpne seg opp muligheter for deltakelse i nasjonale tiltak, så det er bare å jobbe hardt og glede seg til neste sesong. Interkrets-serien starter opp igjen allerede i mars, så det blir nok ikke mange ukers hvile før man må i gang igjen, men med denne avslutningen på sesongen så bør motivasjonen for å gå på en ny sesong være helt på topp!

Gratulerer til trenere, spillere og alle foreldrene som har støttet laget gjennom sesongen!

SA-SA-SA»

KFUM, Oppsal og Bærum er de tre andre lagene som har kvalifisert seg til interkrets 2019 - G-15.

LES OGSÅ: Det er ikke nødvendigvis sånn at de som trener mest - blir best!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...