Nordre Aker Budstikke

Skeid-spalten:

«Det er noe som skurrer i Skeid»

IKKE FORNØYD: Jonny Olsen, leder av Skeidoksene og skribenten bak Nordre Aker Budstikkes Skeid-supporterspalte, under lokalderbyet mot Lyn på Nordre Åsen 1. mai. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Jeg kan ikke klandre Lyn for at de spilte så destruktivt. Men dette var en kamp de skulle tapt, skriver Skeidoksenes Jonny Olsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.05.2015 kl 15:44

Fotball er en fantastisk idrett, men det kan også være et slit på psyken. Jeg håper ikke jeg tråkker for mange på tærne når jeg sier at jeg ikke tror det finnes mange idretter der ute som i løpet av 90 minutter kan slite på så mange elementer av et menneskes følelsesregister som fotball. Sånn var det i hvert fall for meg denne fredagen, for jeg var innom både glede, frustrasjon og skuffelse.

Les kampreferatet: Skeid best, men Bastionen vant tribunen

Glede over å se mitt elskede Skeid rulle over byrival Lyn i omtrent samfulle 90 minutter. Frustrasjon over å se det samme Skeid brenne den ene kjempesjansen etter den andre.

Og dessverre; skuffelse over at vi ikke tok 3 poeng i denne kampen.

For hvordan er det egentlig mulig at vi ikke vant denne kampen? Lyn kom til Nordre Åsen med en enkel filosofi: legge så mange mann som mulig bak ballen, og håpe på at det skulle komme en og annen kontring. De fikk denne kontringen et par ganger i løpet av kampen, men det kom aldri noen reelle farligheter fra våre motstandere fra beste vestkant.


Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Det var ingen pen taktikk, men de fikk det ene poenget de var på jakt etter. Og, jeg kan ikke klandre Lyn for at de spilte så destruktivt som de gjorde. De har hatt en tung sesongstart, og sannsynligvis går de en tøff sesong i vente, hvor de må gjøre det kan for å sanke poeng. Og hvis det innebærer en svært defensiv taktikk mot et antatt bedre lag? Ja, da forstår jeg det veldig godt.

LES OGSÅ: To gamle giganter møtes til lokalderby

Men, dette var en kamp de skulle tapt.

For det manglet ikke på sjanser for de røde og blå. Mer enn nok sjanser til å vinne denne kampen, gjerne med et par mål også. Jens Rongved, David Tavakoli, Hassan Yousef og Jonas Bergersen hadde alle store muligheter, som burde funnet nettmaskene. Selv den unge, men ekstremt talentfulle venstrebacken Ridoun Essaeh kom til et par interessante muligheter, og det sier vel kanskje det meste om hvor stort overtak vi hadde i denne kampen. Men, mål ble det ikke.


LES OGSÅ: Vi samlet Skeid, Lyn og Kjelsås til duell før sesongstart. Se hvordan det gikk her!

Det er noe som skurrer. Det er vanskelig å sette fingeren på det, men laget har kommet tregt i gang i 2015. Det er liksom noe uforløst over gutta, og både jeg og flere sitter og venter på at det skal skrus på en bryter. En bryter som gjør at gutta spiller like underholdende angrepsfotball som de gjorde store deler av sesongen i fjor.

Jeg vet at den bryteren skrus på etter hvert. Men, jeg håper det skjer snart.

Helt til slutt, vil jeg sende en stor takk i retning våre rivaler i Bastionen, som bidro med god stemning på tribunen. Litt for mye fokus på motstanderlaget for min smak, men til syvende og sist er jeg imponert over en supportergruppe som står på like mye for et lag i motgang som det Bastionen gjorde. Så, honnør til de for god innsats.

Jeg gleder meg allerede til returoppgjøret på Bislett, og regner med at også den kampen blir en prøvelse for psyken.


Men da SKAL de tre poengene med hjem til Nordre Åsen!

Jonny Olsen
Leder av Skeidoksene

SE STOR BILDESERIE FRA LOKALDERBYET HER!

Dette er Skeids nye supporterspalte i Nordre Aker Budstikke! Den føres i pennen av Jonny Olsen. Les hans forrige innlegg «Vi er ikke vant med bortesupportere på Nordre Åsen. Nå kommer "hele" Oslo vest!».

Du kan også lese vår supporterspalte for Lyn her: «Det finnes verre ting enn å ryke på en smell i Bærum. Det som virkelig svir er å tape et byderby».


LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...