Nordre Aker Budstikke

Frykter kaninene er stjålet:

– Det er pelsdotter overalt

Det er tydelige spor etter det som kan ha vært kamp i kaningården i Betzy Kjelsbergs vei. Pelsdottene ligger strødd. Foto: PRIVAT

Har du tips til saken? Send tips!

Noen har trolig tatt seg inn i innhegningen på Grefsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.09.2017 kl 10:38

GREFSEN: Natt til lørdag har noen trolig vært inne i en hage øverst i Betzy Kjelsbergs vei.

Tegn til kamp

Alle tre kaninene, som bodde i en innhegning, er forsvunnet.

– De er borte alle tre. Døren til huset sto åpen og det er tegn til kamp (pelsdotter) overalt. Men gjerdet er intakt, så vi tror det var mennesker som tok dem, skriver kanineier Nina Simon på Facebook, lørdag morgen.

LES OGSÅ: Politiet rykket ut natt til lørdag på melding om innbruddstyv på balkong. Viste deg å være noe HELT annet…

Dvergkaniner

Hun vil gjerne ha beskjed hvis noen har sett eller hørt noe i løpet av natta, eller i dag, og oppfordrer folk til å dele etterlysningen.


– Det fins jo et bittelitte håp at de er der ute et sted. De er dvergkaniner, to hunner og en han, alle kastrerte og chippet, legger hun til.

Slik ser de savnede kaninene ut. Foto: PRIVAT

LES OGSÅ: I juni ble en kaninmor med unger trolig stjålet på Nordberg

LES OGSÅ: Kattepus fikk jobb på sykehuset

LES OGSÅ: "Superkjendisen" Jesperpus på kafé med matmor, senterdirektøren og den tifligere polititoppen

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...