Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Det er såpeglatt. La bilen stå!

Flere bilister i Maridalen parkerte bilen i grøfta. Det er for glatt til å kjøre videre. Heldigvis var redningsmannskapet på plass. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Underkjølt regn gjør at mange veier i Maridalen ikke er kjørbare fredag morgen. Flere biler står i grøfta.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.11.2016 kl 10:19

MARIDALEN: – Fullstendig kaos på veiene fra Movatn og ned til Maridalsveien. Underkjølt regn og såpeglatt, meldte en Nordre Aker Budstikke-leser på Facebook fredag morgen.

Dette synet møter oss flere steder. Bilister som rett og slett har latt bilene stå i grøfta. Det er for risikabelt å kjøre videre.

Flere steder er biler hensatt i veikanten, melder Nordre Aker Budstikkes reporter i Maridalen. Det er ikke vits å kjøre videre. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Underkjølt regn, kombinert med tåke, gir rene skøytebanen på veiene.

LES OGSÅ: Fredag for en uke siden gikk det galt på Kjelsås på vinterføret for denne traileren

Hektisk

Jørn Nilo i Viking har hjulpet flere biler opp av grøfta fredag morgen. – La bilen stå, er hans oppfordring. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Det har vært en hektisk morgen for Viking-sjåfør Jørn Nilo. Han har dratt opp tre biler når vi møter på ham i ni-tiden.

– Det er såpeglatt flere steder på Østlandet. I Maridalen er det superglatt, sier mannen i redningsbilen, før Nordre Aker Budstikkes reporter får hoppe inn på passasjersiden og bli med på neste oppdrag.

Nilo har oppfordringen klar:

Viking oppfordrer folk til å la bilen stå til det har blitt saltet og strødd.

LES OGSÅ: – Egen gang- og sykkelvei i Maridalen må legges død

I krysset fra Maridalsveien og opp mot Sørbråten var det glatt. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

STEM PÅ ÅRET MEDMENNESKE OG ILDSJEL I NORDRE AKER!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...