Nordre Aker Budstikke

Feirer 10-årsjubileum:

Det er særlig to ting som gjør at storebrødrene savner barnehagen

Gutta boys, eller brødrene Storås-Horntvedt, fra venstre Alfred (8), Ludvig (11), yngstemann Edgar (5) og Gustav (13). Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Stor ståhei og fest da Grefsentunet barnehage feiret 10 år!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.10.2019 kl 08:26

GREFSEN:Brødrene Horntvedt-Storås er selvfølgelig på plass da Grefsentunet barnehage feirer 10 år, torsdag ettermiddag. Eldstemann Gustav (13) var førstemann av søskenflokken inn i Grefsentunet, så fulgte brødrene som perler på en snor:

- Men nå er det slutt på rekrutteringen hit, ler pappa Anders Horntvedt, og som er helt klar på hvorfor alle de fire gutta hans har vært - og minstemann Edgar er - i Grefsentunet:

- Dette er en veldig god barnehage, med et veldig bra uteområde. I tillegg opplever vi at det er et stabilt personale og flinke folk, roser firebarnspappaen.

Brødrene koser seg på feiringen, denne torsdagen. Mye folk, små og store, god mat, underholdning, sang og musikk, og ingen ser ut til å bry seg om det noe fuktige høstværet.

- Det vi savner med å gå i barnehage? Jo, det å slippe å arbeide så hardt med lekser og sånn, og det å kunne sove litt på dagen, gliser brødrene Horntvedt-Storås.


Astrid (3) nikker samtykkende til at hun gjerne tar seg en liten hvilestund i barnehagen:

- Vi kan se på en fuglefilm, og den blir man litt trøtt av, kan hun fortelle.

Smil, sa fotografen, og Astrid smiler. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Ellers synes Astrid at det er gøy i barnehagen, for der leker de masse og der er det mange venner. Astrid følger litt med på lillebroen, for han har også begynt i Grefsentunet, på småbarnsavdelingen. Særlig når barna er ute, så kan hun være sammen med han. Og så forresten: Det er det veldig moro å huske!


Musikk og sang på barnehagefest i Grefsentunet barnehage. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

- Ingen dag lik

Styrer Carolina Lundgren har vært der siden barnehagen sto ny og klar, for 10 år siden:

- Ingen dag er lik som styrer i en barnehage, og her skjer det noe hele tiden- Det liker jeg godt. Ikke minst er kollegaene mine veldig motiverende å jobbe med, og det er alltid åpent her for nye ideer og engasjement!

Carolina Lindgren, alias Tante Basse, styrer i Grefsentunet barnehage. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Telt var satt opp på uteområde, og det var nok lurt torsdag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA


Grefsentunet barnehage er kommunal, har avdelinger og baser. Ifølge nettsiden er det 67 barn i Grefsentunet, i alderen ett til seks år.

Nordre Aker Budstikke var også på besøk i barnehagen, da den åpnet for 10 år siden - her kan du ta et tilbakeblikk.

Så er det bare å ønske lykke til med de 10 neste.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...