Nordre Aker Budstikke

Det er skiføre!

Dagens bilde fra Frønsvolltråkka. Foto: BYMILJØETATEN

Bymiljøetaten melder om prepping av traséer, etter påfyll av snø.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.01.2020 kl 11:21

MARKA: Det snør i høyden tidlig onsdag.

Bymiljøetatens preppeteam melder på facebook-side for markatilhengere:

«Nå har det kommet etterlengtet påfyll av snø i høyden. Heldigvis var den blanke isen som underlag nokså våt, og snøen kram, så snøen fester rimelig godt til underlaget. Konkret betyr det at vi nå er ute og prepper skiløyper i Frognerseteråsen, fra Tryvann til Kapellet, over til Skjennungen – Ullevålseter – Tråkka – Hemingseter, og på vei over til Skomakerløypa. Så langt har det kommet ca. 10 cm. snø, og forholdene er rett så bra. Selv om gradene er på den blå siden så er allikevel snøen litt kram, så det må dere ta hensyn til ved valg av smørning. Og som «vanlig» denne vinteren: ta det pent, det er steder hvor vannet har fjernet alt, og siden ingen har gjort noe med naturlovene siden sist så oppstår dette fenomenet ofte i bunnen av bakkene. Og husk at på sidene av løypa så er det lite snø til å ta deg i mot om du er litt ute av kurs…»

Skriver Bymiljøetaten, og melder også om at litt utpå dagen i dag, onsdag, skal det kjøres opp på strekningen Movann – Tømte – Holmetjern.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...