Nordre Aker Budstikke

Trangt om plassen:

– 25-bussen skal ikke kjøre her?

Leser forteller at dette bildet er fra Brannvaktveien, tidlig onsdag morgen. Foto: LESERBILDE

– Jeg er glad jeg ikke har skolebarn som skal gå langs denne veien, sier leseren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.01.2020 kl 13:12

GREFSEN: Nordre Aker Budstikke har gjennom perioden med oppgradering av Grefsenveien, flere ganger omtalt bussomlegging, grunnet arbeidet. Fortsatt er Myrerskogveien ned til Grefsenveien stengt, det på grunn av Vann- og avløpsetatens arbeid på strekningen.

En leser har sendt oss dette bildet fra onsdag morgen før klokken 08.00, som hun har tatt i Brannvaktveien:

– En helt vanlig morgen i Brannvaktveien, dette er en skolevei og uten fortau, sier leseren.

– 56-bussen skulle egentlig bare kjøre her i noen uker, nå har det vært sånn i tre måneder. 25-bussen kjører feil, den har jo ikke trasé i denne veien? Her er det ikke plass til fotgjengere, dessuten er også p-forbudsskiltene ikke lenger her, de ble fjernet i forrige uke. Jeg er glad jeg ikke har yngre skolebarn som skal gå langs denne veien, sier leseren også.

Fra tidligere sak i Nordre Aker Budstikke går det også frem at 25-bussen skal kjøre Lyngåsveien inntil videre.


Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Ruter og oppdaterer saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...