Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Det er tunge prioriteringer

Ikke lett å gå på rulleski her. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Men kommunen mener den kjenner Maridalen godt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2016 kl 07:38

MARIDALEN: Mandag fortalte Jon Horgdal om hans erfaringer med å sykle og gå på rulleskøyter med staver i Maridalen flere ganger i uka, etter jobb og i helgene.

Fikser ikke asfalten - kan være farlig

– Men jeg har blitt en sånn klagefyr. Siden kommunen er så treg med å preppe veiene i dalen. Maridalen er et superflott og veldig brukt rekreasjonsområde, Maridalsveien, Greveveien, Sandemosveien, Gamle Maridalsvei og Turtefaret. Likevel fikser ikke kommunen mer opp i dalen og på veiene, sa han.

Jon Horgdal er oppgitt over kommunens nedprioritering av reparasjon av asfalten i Maridalen. Foto: PRIVAT

– Lener kommunen seg på at ting er under planlegging, og at veipartier muligens kan sprekke i vinterkulden? Selv enkle årlige reparasjoner blir trenert, føler jeg. Under uvitenhet om Maridalen, brukerne og folkene som bor der. Virker det som.

Horgdal viste også til at urolig asfalt og dårlig sikt kan lage farlige situasjoner.

– Tunge prioriteringer

Kommunen har lest Horgdals bekymringer.

– Vi har mange veier i Oslo som trenger vedlikehold og ettersyn. Vi er hvert år, og hver eneste dag, nødt til å ta tunge prioriteringsvalg angående hva som må utbedres og vedlikeholdes nå, og hva vi må utsette, sier Joakim Hjertum, seksjonssjef i veiforvaltning i Bymiljøetaten.

Godt kjent

Han fortsetter.

– Vi er godt kjent med forholdene i Maridalen, men dessverre er det slik at det er andre veier som har enda større behov for våre vedlikeholdspenger. Trafikkfarlige hull og sikt ser vi på kontinuerlig og foretar faglige vurderinger om alvorlighetsgraden.
 
LES OGSÅ ANDRE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...