Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader
Seksjonsheader

"Sammenslåing" av byrådspartiene:

«Det har krabbet en kjempediger, arrogant katt opp i sekken»

Illustrasjonsfoto. Foto: DivvyPixel (Pixabay)

SKRÅBLIKK: Det har på ett eller annet tidspunkt skjedd, under sammenslåingen med disse andre partiene, som jeg ikke har stemt på. Jeg er allergisk for katter faktisk, og arroganse!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.03.2019 kl 18:12

Jeg har selv vært med på å stemme på ett av partiene i det byrådet vi har i Oslo - det skal innrømmes.

Men jeg kan ikke skjønne annet enn at jeg må ha dubbet litt av, for på ett eller annet tidspunkt, antageligvis under sammenslåingen med disse andre partiene, som jeg ikke har stemt på, har det liksom krabbet en kjempediger arrogant katt opp i sekken.

Det har jeg virkelig ikke bedt om, jeg er allergisk for katter faktisk, og arroganse!

Så nå er jeg i ferd med å bli skikkelig lei. Byrådet hører ikke på folks frustrasjoner. De kjører altfor hardt på og går altfor raskt frem. Det er akkurat som om de vet de kommer til å bli tuppa ut snart og må skynde seg for å få gjort mest mulig før det skjer.

Artikkelforfatteren mener hun har fått mer enn hun stemte på, og er ikke fornøyd. Her er Raymond Johansens byråder, fra Arbeiderpartiet, MDG og SV. Foto: Oslo kommune / Sturlason


De deler kun ut masse ris og ingen gulerøtter og ensidig kosthold er ikke bra i lengden…

Her rives alle gratis parkeringsplasser vekk, og snart har vi alle hver vår bomring. Og hva med kollektivtransportprisen? Den går opp!

Skjønner at Oslos syklister, og at de som har nok av penger og garasje både på hytta, på jobb og hjemme, synes det er deilig å få bedre plass, men syklister og rikinger er i fåtall altså……

Bare så det er skrevet: Jeg er over snittet opptatt av miljøet, og kjører kollektivt til tross for økte priser.

Nåvel. Nå er det snart valg igjen og denne gangen skal jeg ikke la meg lure altså. Jeg skal lese alt med liten skrift i alle de rare partiprogrammene som finnes, selv de man ikke skulle tro man behøvde å bry seg om, for det er ikke godt å si hva vi får uansett hvordan vi stemmer.

DELTA I DEBATTEN! Send ditt innelgg til meninger@nab.no!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...