Nordre Aker Budstikke

Det kan dryppe mye på gamleklubben

Sigurd Rostedt i aksjon for gamleklubben, Kjelsås fotball. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/KJELSÅS FOTBALL

– Jeg er evig takknemlig, ikke minst ovenfor Kampen med trenerteam, som har satset på meg og hjulpet meg til å bli en bedre spiller, sa tidligere kjelsåsspiller Sigurd Rosted om gamleklubben i 2015. Nå kan han være på vei til proffeventyret - det kan bety mye penger for klubben på Oslos tak.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.01.2018 kl 08:51

KJELSÅS: – Sarpsborg-profil Sigurd Rosted (23) kan bli klar for den belgiske toppklubben Gent i løpet av helgen, ifølge VG.

Videre at Sarpsborg og Gent, som ligger på en femteplass i belgisk Jupiler League, har fredag kommet til enighet om en overgang for den norske midtstopperen. Overgangssummen er på et tosifret antall millioner kroner - her kan du lese hele saken.

Det skal kun være sluttforhandlinger om personlige betingelsene og rutinemessig medisinske sjekker, som står igjen, før Rostedt kan kalle seg Gent-spiller. Sarpsborg08 kommenterer ikke saken i VG.

Drypper på gamleklubben

Blir overgangen gjennomført, så kan det bety mye penger for Kjelsås fotball og Kjelsås IL.

Sigurd Rosted har ifølge Kjelsås Fotball vært en bærebjelke i midtforsvaret i klubben på Oslos tak. Det var i januar 2015 - da Rosted var 20, at han meldte overgang til Sarpsborg08.


- Han har tatt enorme steg som fotballspiller. 20-åringen har rukket å plukke med seg 83 kamper i blått, og han spilte samtlige minutter i 26 A-kamper i 2014. Midtstoppere måles sjelden på scorede mål, men Sigurd markerer seg også på offensiv dødball og satte fem baller i nota i fjor, skrev Kjelsås på egen hjmmeside.

LES HELE SAKEN HER

Evig takknemlig

Sigurd kommenterte også selv klubbens egen overgangssak.

– Jeg er evig takknemlig for at jeg har vært en del av dette, ikke minst ovenfor Kampen, med trenerteam, som har satset på meg og hjulpet meg til å bli en bedre spiller. Du skal ikke se bort ifra at jeg dukker opp på Stadion og heier Kjelsås til Obos-ligaen i 2016. Og, hvem vet, kanskje rekker jeg tilbake til Kjelsås og runder 100 kamper før skoene legges på hylla, ifølge Sigurd i januar 2015.

Inspirerende inntekt

Styreleder i Kjelsås fotball, Jo Bergsvand, forteller:


– Dette vil være en inspirerende inntekt for klubben og som gjør at vi blir enda mer motivert til å legge til rette for å utvikle flere som Sigurd. Kjelsås vil få ti prosent av et videresalg. Dette vil være en viktig inntektskilde nå og kanskje enda viktigere fremover. Det er mange gode talenter i Kjelsås, med et stort potensiale, sier Bergsvand.

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...