Nordre Aker Budstikke

Det måtte en inder til for å lage grom pizza i bua

Sunder Sukhdip (60), pizzabaker på Grefsen på 17. året. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Ryktene gikk om at «Grombua» hadde det beste godteriet i området for en del år siden. Men nå er navnet «Trollbua», og det er pizza som gjelder. – Jeg kan ikke huske å ha fått en eneste klage, sier Sunder, pizzabaker på 17. året.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.12.2017 kl 09:44

GREFSEN: Det er flere som har tipset lokalavisa om Sunder Sukhdip (60). Han er en populær pizzakokk på Grefsen, og mange er fornøyd med pizzaene han lager.

For 17 år siden overtok Sunder Grombua i Grefsenkollveien.

2000

Når har han holdt på i Grombua, eller Trollbua som den nå heter, i 17 år, etter at han overtok leiekontrakten i 2000. Og han har på ingen måte tenkt til å gi seg med å fore grefsenbeboere og andre med pizza. Han tipper at han selger rundt 1400 pizzaer gjennom måneden.

– Jeg er fra India, men det var her i Norge jeg lærte å lage pizza. Jeg skulle gjerne også solgt indisk mat, men kjøkkenet er litt lite, sier Sunder til Nordre Aker Budstikke.

Mange som kjenner til denne lille kiosken i Grefsenkollveien. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Mange hyggelige og faste kunder

Noen er så glad i pizzaen til Sunder, at han nesten blir litt bekymret hvis de plutselig ikke dukker opp på en uke eller to.

– Det er veldig mange hyggelig kunder som kjøper pizza her, mange av dem er faste kunder. Også folk som har flyttet herfra kommer tilbake for å kjøpe pizza. Jeg kan ikke huske å ha fått en eneste klage, her har det aldri vært noe spesielt problem å drive. Flere av pizzaene er populære, men den som er mest populær blant barna, er med skinke og ost.

Bua har kun åpent fra tidlig ettermiddag og utover kvelden.

LES OGSÅ: Den historiske pølsebua

Ingen pizza julaften

Og i hektiske perioder, stiller både kona og barna opp i bua og hjelper til.

– Vi holder åpent i jula også. Men ikke julaften da. Og vi har ikke tenkt til å ha pizza hjemme julaften, ler Sunder, og legger til at det er ribbe og tradisjonell julemat som gjelder hjemme på Ammerud på julaften.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...