Nordre Aker Budstikke

Det meldes om god plass i løypene

God gli på tur, skiløper med hund, lørdag ved Ullevålseter. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Ihvertfall lørdag midt på dagen. Skiføret er fortsatt veldig bra, vaflene også.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2019 kl 12:11

ULLEVÅLSETER: Nordre Aker Budstikkes utskremte tok lørdag turen til Ullevålseter. Det fortelles om færre folk enn vanlig, en lørdag med godt skiføre.

Ullevålseter, lørdag midt på dagen. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Men vaflene smakte like godt, og løypene er bra.

– Bare å komme seg ut. Skiføret er bra, det er god plass i løypene, og ingen grunn til å ligge på sofaen, oppfordrer lokalavisas utskremte i løypa, lørdag.

Fortsatt godt skiføre i Marka - her ved Ullevålseter. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Mer løypekjøring

Seksjonssjef for Nordmarka i Bymiljøetaten, Knut Johansson, lover fortsatt løypekjøring:

– Bymiljøetaten pleier å være tidlig ute med å kjøre opp løyper, og kanskje siste til å avslutte løypekjøringen, selv om vi kjører i den delen av marka hvor det er minst snø. Det er jo ganske historisk, det året vi kjørte siste løypeturen 13. mai, forteller Johansson til lokalavisa.

Og fra Skiforeningens hjemmeside, og sak fra 2017, kan man blant annet lese følgende:

«...Rundt 40 cm ved Frognerseteren i mai er sjelden kost. Bymiljøetaten i Oslo kommune tok fram preppemaskinen og laget løyper mot Tryvannstua og Nordmarkskapellet. Skiforeningen konstaterte at det var 25 cm snø på Solli i Vestmarka, og laget løyper mot Myggheim og Sandungen. Nittedal og Mylla var også blant stedene som hadde preparering i løpet av uken...Så sent som 13. mai laget Oslo kommune spor til Tryvannstua via Heggehullet.»


LES OGSÅ: Vi får håpe dette er elgen fra Tåsen og Ullevål, og som savner skogens ro

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...