Nordre Aker Budstikke

Marked til lørdag:

Det meldes om høy førjulsstemning på aktivitetshuset

Miljøterapeut Inger med Marte på pedal. Foto: SOGN AKTIVITETSHUS

Inviterer til julemarked på lørdag: – Alle er stolte av «huset sitt». De som har vært her lengst, har vært her i hele 22 år, forteller Kaja Heyerdahl ved Sogn Aktivitetshus.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.12.2019 kl 23:06

NORDBERG: Sogn aktivitetshus er et brukerstyrt tilbud i Bydel Nordre Aker:

– Vi har rundt 40 brukere som er med på å produsere på individuelt tilpasset basis. I år har vi vårt første julemarked, da vi ønsker å bli mer synlige i bydelen. Vår butikk er åpen alle hverdager fra klokken 09.00 til klokken 15.00, forteller Kaja Heyerdahl ved aktivitetshuset.

Det forberedes til julemarked til lørdag - her ergoterapeut Irene og Katrine ruller honninglys. Foto: SOGN AKTIVITETSHUS

Hun fortsetter:

– Det klippes og limes, hamres og snekres. Alle er i full sving på Sogn aktivitetshus. Spesielt nå før jul, førstkommende lørdag holder huset åpent fra klokken 12.00 og utover, ifølge Heyerdahl som inviterer til lørdag og julehandel.


Her lages det julekort. Foto: SOGN AKTIVITETSHUS

– Det er første gang det er åpen butikk i en helg og alle synes det er svært så spennende. Samtlige av brukerne som jobber har vært med på å produsere det som selges til daglig i butikken. Alt fra tennbriketter i ferdigsydde poser og vinkasser, til keramikkrus, skjerf, pulsvarmere og malerier. Her finner du det meste produsert av ivrige håndtverkere. Alle er stolte av «huset sitt». De som har vært her lengst, har vært her i hele 22 år. Dette er et sted med mye varme og skaperglede, understreker Heyerdahl.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...