Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Det nærmer seg nyåpning på platået

Fortsatt ikke åpnet, men det nærmer seg, lover de nye drifterne. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Mye byråkrati og stort oppussingsbehov har forsinket åpingsdatoen for På Platået Pub.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.03.2017 kl 07:52

GREFSEN: Det ble stor oppstandelse da det i forrige uke ble klart at puben Flamingo på Grefsenplatået stengte dørene.

Først varslet de en siste helg med gjengen, men brått ble det stengt på dagen.

Mange har uttrykt sin fortvilelse over at nok et serveringssted på Grefsenplatået nå er forsvunnet. Fra før har kaffebaren, og to sushi- og takeaway-steder, lagt ned.

Geir-Erik Jensen skrev minneord over lokalpuben i Nordre Aker Budstikke: – Jeg lyser fred over dine sittegrupper, barkrakker, øltønner, mye moro og mange gode minner!

Starter ny pub

Tidlig i vinter dukket det opp et banner utenfor tidligere Taste of Fusion i Grefsenveien 90, litt lenger bort på platået, som annonserte at det åpner ny pub i lokalene.

Nordre Aker Budstikke var i kontakt med daglig leder Sadia Walayat, som kunne fortelle at de planla åpning av nye Platået Pub i slutten av mars.

Ettersom kalenderen viser at mars straks er over, har vi igjen kontaktet Gondal Invest, selskapet bak nyetableringen.

– Status er at vi sannsynligvis åpner en gang før 1. mai, opplyser Ahmed Mumtaz, som er involvert i nysatsingen.

Årsaken til forsinkelsen forklarer han med at det har tatt lenger tid en ventet å få innvilget skjenkebevillingen. I tillegg hadde lokalet behov for omfattende oppussing, som også har tatt tid.

Når puben åpner vil den ha åpningstid til klokken 01 inne, og uteservering åpen til klokken 22. Mumtaz forteller også at det etterhvert vil bli matservering i puben. Men det vil ta enda noen uker etter åpning, fordi kjøkkenet trenger utbedringer.

Hva med Flamingo-lokalet?

Så er spørsmålet om hvor lenge På Platået Pub vil få drive uten lokal konkurranse. Nordre Aker Budstikke kjenner til at flere aktører har meldt interesse for Flamingos gamle lokaler.

Avisen har vært i kontakt med eieren av lokalet, Mohammad Bashir, men han ønsker ikke å svare på spørsmål om hva som vil skje med det etter nedleggelsen av Flamingo.

LES OGSÅ: Grefsenplatået skal oppgraderes til torg og møteplass i bydelen. Her kan du se status på det prosjektet

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...