Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Det nye nå: Villmarksyoga

Trenger ikke varmt studio og levende lys for yoga. Foto: OSLO YOGAFESTIVAL

Trenger ikke levende lys, panfløyte og varme rom for yoga. Snøen funker bra den også.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.01.2016 kl 18:01

SAGENE/KJELSÅS: 22.-24. januar samles yogainteresserte fra hele landet på Sagene i Oslo for å delta på Oslo Yogafestival som går av stabelen for tolvte år på rad.

LES OGSÅ: – Jeg har fylt 50 og opplever også drikkepress!

– Vi inviterer til gratis foredag, kafe-dialoger for nysjerrige, også de som ikke har vært borti yoga tidligere, sier Ingeborg Prestkvern i festivalen, selvsagt selv ivrig yogautøver og fra Kjelsås.

Psykologer og terapeuter

Tilsammen mer enn 100 ulike workshops og foredrag med 70 lærere fra inn- og utland.

Det blir også psykologer og terapeuter på festivalen.

– De skal fortelle om hvordan de bruker yoga og mindfulness i sin praksis med pasienter med traumer, MS, utbrenthet, spiseforstyrrelser og barn med psykiske vansker, legger Prestkvern til.

LES OGSÅ: Skole vurderer mobilforbud også i friminuttene. – Helt useriøst, sier tidligere elev

Villmarksyoga, kunst og musikk

Men festivalens hovedfokus i år er kunst og musikk.

– Malere og fotografer stiller ut kunst inspirert av yoga. Festivalen byr på kurs for nybegynnere og avanserte med internasjonale lærere, også yogatimer med levende musikk.

Mange treningsgrupper - som tidligere var innendørs i treningssentre og studioer - har også flyttet ut. Nå er yogafolket også klare for utendørsøvelser.

– Også timer med "Villmarksyoga" for deg som vil gjøre yoga utendørs i vinterkulden, oppfordrer Prestkvern i Oslo Yogafestival.

LES OGSÅ: Vet du hvor mange serveringssteder det var ved Sognsvann tidligere? Du trengte ikke gå til Ullevålseter for en vaffel før i tiden…

Det er forventet opp mot 2000 besøkende i løpet av festivaldagene.

Hovedarrangør er Jannicke Wiel, daglig leder ved Oslo Yoga, og overskuddet fra festivalen går til Foruts hjelpeprosjekt i Bangalore, byggingen av skole for unge kvinner reddet fra trafficking.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...