Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Det skal rulles på jordet

Prosjektleder for kommunens Alders- og demensvennlig by og bydel, Heidi K. Nordal håper at flest mulig melder seg på det store rullatorløpet - på Myrerjordet. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– En fartsfylt og flott opplevelse for byens «evigunge», forteller prosjektleder Heidi K. Nordal om det store rullatorløpet. Som i fjor gikk på Bjerkebanen - se video her.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.09.2016 kl 09:20

KJELSÅS: Det gjelder det store rullatorløpet.

– Flere hundre rullator- og rullestorbrukere, stav- og fotgjengere kommer på løp. Ikke bare for å delta, men for å vinne! inviterte prosjektleder for Alders- og demensvennlig by, Heidi K. Nordal før sommeren.

For i år er det Nordre Aker bydel som er arrangør av Oslo kommunes årlige rullator- og stavgangsløp. 27. september fra klokken 12.00 til klokken 15.00.

Prosjektleder Alders- og demensvennlig by, Heidi K. Nordal og bydelsdirektør Øyvind S. Henriksen demonstrerer rulling på Sognsvann, men årets løp er altså på Myrerjordet på Kjelsås. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

LES OGSÅ: Myrerjordet får gratis treningssenter!

For de evigunge

¨
– En fartsfylt og flott opplevelse for byens «evigunge». De siste fire årene har flere hundre rullator- og rullestorbrukere, stav- og fotgjengere kommet på løp – ikke bare for å delta, men for å vinne! fortsetter Nordal.

I fjor ble løpet arrangert på Bjerkebanen - her kan du se hvordan det gikk:

Her kan du se video fra fjorårets rullatorløp:

LES OGSÅ: Nå blir det fest - Trollvannstua 100 år!

– God porsjon humor og glede

Løpet handler om trening og mosjon. Sammen med en god porsjon humor og glede.

– Det blir en indre og ytre bane, speaker, servering, medaljeseremoni, underholdning og mye, mye mer, frister Nordal.

Senior i sentrum-uken

– Rullatorløpet inngår i Senior-i-Sentrum-uken. I fjor foregikk det hele på Bjerke Travbane, forteller Nordal videre, og oppfordrer nå så mange som mulig fra hele Oslo til å melde seg på det årlige arrangementet.

Påmelding innen 20. september til heidi.karsrud.nordal@bna.oslo.kommune.no.

LES FLERE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...