Nordre Aker Budstikke

Det som nå skal skje her, er det mange som har gledet seg til

Nå skal det jobbes med sykkelfelt i Grefsenveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

I løpet av måneden skal det skje store endringer i Grefsenveien, også fra Disen og oppover.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.10.2018 kl 14:56

GREFSEN: Det er hengt parkering forbudt-skilt langs strekningen fra Disen trikkeholdeplass og til Glads vei.

Tidligere har Nordre Aker Budstikke skrevet om denne strekningen, hvor det blant annet parkerer store lastebiler og transportbiler, til stor irritasjon for mange.

Bymiljøetaten ønsket ikke å fjerne parkeringsplassene, til tross for klare oppfordringer fra bydelsutvalget i Nordre Aker, men på forsommeren ble det klart at strekningen får sykkelfelt, og dermed forsvinner parkeringsplassene uansett.

Sykkelfelt

– Hva skjer egentlig?

– Bymiljøetatens arbeid med sykkelfelt mellom Disen vendesløyfe og Glads vei er nå i gang. Først utføres kantsteinsarbeid og innstramming av kryss, før de røde sykkelfeltene etter planen kommer på plass i løpet av oktober, forteller Hanna Borge, kommunikasjonsmedarbeider i Sykkelprosjektet i Bymiljøetaten.


Det blir noen justeringer i krysset Glads vei - Grefsenveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Hun forteller videre om innstramming av kryss:

– Det dreier seg om noen helt enkle innstramminger i kryss med Glads vei og Grefsen allé. Det blir sykkelfelt på begge sider, legger hun til.

Planen for sykkelfelt i Grefsenveien. Foto: BYMILJØETATEN

Storo til Disen

Ellers har det for de fleste vært vanskelig ikke å legge merke til at de store arbeidene med oppgradering av Grefsenveien fra Storo til Disen er godt i gang - her kan du lese mer om de planene, og som også har sykkelfelt på blokka, men kun oppover fra Storo til Disen.


LES OGSÅ: Ber folk om å følge med i nabolaget - flere tyverier de siste par ukene

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...