Nordre Aker Budstikke

Det svinger i trikkefotballen

UAVGJORT: 0 - 0 mellom Kjelsås og Grorud på Grefsen Stadion søndag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

En tredjedel av serierundene i den såkalte trikkeligaen er spilt. Kjelsås ligger helt i toppen, Skeid har syv poeng, mens Lyn ligger helt nederst, med kun ett poeng.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.06.2015 kl 14:44

NORDRE AKER: Kjelsås-trener Eivind Kampen er godt fornøyd så langt i sesongen. Sist ut var søndagens kamp mot Grorud, og som endte 0-0 på hjemmebane.

– Jeg synes vi gjorde en god kamp - Grorud er et bra lag, og ligger på andreplass. Etter søndagens kamp, deler vi nå tredjeplassen med Stabæk, men vi har bedre målforskjell enn de, sier Kjelsås-treneren.

Få siste nytt fra lokalmiljøet rett i nyhetsfeeden! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

– Bra sesong så langt

– Så langt en bra sesong for Kjelsås. Men vi skulle gjerne hatt to-tre poeng til, så hadde vi vært enda et hakk høyere opp. Men vi kan absolutt være fornøyde så langt, gjentar Kampen.

LES OGSÅ: Både Erna og Jonas ligger langflate etter Knut Arild Hareide (42), men på hjemmebane i Lettvintveien er det ikke like enkelt å få gjennomslag


Fokus er viktig.

– En grunn til at det har gått så bra som det har gjort så langt, er at vi har vært gode på å fokusere på hver eneste kamp. Bortekampen mot Tromsdalen er en kamp som kan trekkes frem som en av de meste solide kampene vi har spilt så langt, sier Kjelsåstreneren.

Grorud er som nevnt på andre plass har 22 poeng, ubeseirede KFUM har hele 27 poeng.

– Opprykkstanker?

– Det snakker vi ikke noe særlig om. Det er jo også ganske mange poeng helt opp til toppen.


LES OGSÅ: Bydelsderby: Kjelsås «straffet» Skeid

Tapte mot serielederen

Skeid vant sin første kamp forrige helg, mot Senja hjemme. Første seier så langt i serien, men med flere uavgjort, står laget kun med syv poeng.

Fra Skeids eget referat fra kampen i går mot KFUM:

– I en kjølig juniettermiddag ble det en spennende kamp hvor hjemmelaget med marginer på sin side kunne ha tatt poeng. Det unge Skeid-mannskapet skal ha all honnør for innsats og tæl.

LES OGSÅ: Skeid-spalten: – Endelig


Etter åtte minutter spilt, Skeids spiss David Tavakoli får ballen servert i god posisjon foran Kåffa-målet etter fine kombinasjoner av Ridouan Essaeh og Hassan Yousef, men skuddet går utenfor stolpen...Når halvtimen er spilt får de blåkledde gjestene frispark på kanten av sekstenmeteren, og etter klabb og babb i feltet ruller ballen inn i mål.

Noen minutter senere forfølger Johnny Buduson en ball inn på Kåffas banehalvdel og i duell med to forsvarere og keeper river han til seg ballen og kan løpe ballen i kassa.

Fra andreomgang: Når kvarteret er spilt får Skeids Rognved stjernetreff på ballen, i underkant av tverrliggeren, men den går ikke inn. I tllegg senere contring imot, og KFUM punkterer kampen – 1-3 i det 84. minutt.

LES OGSÅ: Sunniva (82) ble meid ned på fortauet av løpsk hest med vogn

Tapte i nord

Lyn spilte også kamp i går, mot Finnsnes borte.


Her er deler fra referatet på klubbens egen hjemmeside, fra andre omgang. Til pause sto det 4-0 til hjemmelaget.

Som mot Tromsdalen reiste Lyn seg etter en svak første omgang...Første kvarter var såvidt passert da Emil Borkø fant Severin Torp Brørby i feltet. Med en akrobatisk vending banket spissen ballen mot mål, og etter et halvt sekunds tvil var både dommer og supportere enige om at ballen hadde sneket seg på rett side av stolpen.

LES OGSÅ: Slik skal Lyn unngå en ny «Brynestad-situasjon»

På stillingen 4-1 fikk Lyn blod på tann. Victor Johansen gikk direkte mot mål med et lekkert raid, men nedrivingen i feltet var ikke nok til å overbevise dommer Peder Andre Amundsen.

Vi måtte vente til ti minutter gjenstod før det igjen ble fart på sakene. Først dundret ballen i tverrligger, kort tid etter kom 4-2. Severin Torp Brørby slo et dypt, lavt innlegg, og på bakre stolpe kom Andreas Bjørgve sklidende.

I mellomtiden hadde Sofus Rasmussen reddet straffe – tre begivenhetsrike minutter, med andre ord, står det blant annet i Lyns eget referat.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...