Nordre Aker Budstikke

Innbrudd:

– Det var ikke hyggelig å komme hit, med flere politibiler utenfor

Pappaya i søndagssola, åpent som vanlig, men butikken ble utsatt for innbrudd natt til søndag. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Pappaya på Grefsenplatået ble natt til søndag utsatt for innbrudd, men «business as usual».

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.10.2019 kl 18:20

GREFSEN: I natt ble det gjort innbrudd i butikken i Grefsenveien:

– Vi fikk melding klokken 3.05 fra vekterselskapet, som så en mann via overvåkingskameraet, inne i butikken Pappaya i Grefsenveien. Vi har vært på stedet, foretatt åstedsundersøkelse, og oppretter sak. Det er ikke pågrepet noen gjerningsmann, men som nevnt har vi bilder fra stedet, så etterforskes saken videre, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo-politiet til Nordre Aker Budstikke, søndag morgen.

Politiet til Pappaya og Grefsenveien, natt til søndag. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Daglig leder ved Pappaya på Grefsenplatået, Khoja Esmat Ullah Sidikyar, forteller at de har blitt skånet innbrudd på en stund, det er noen år siden:

– I natt har inngangsdøren og låsen mot Grefsenveien blitt brutt opp. Jeg dro rett til butikken i natt, da jeg fikk melding fra vekterselskapet. Det var ikke hyggelig å komme hit i natt, med flere politibiler utenfor. Det er blant annet tatt tobakk, og det er bilder fra hendelsen, sier Koja.


– Men businessen går som før, butikken er åpen og vi ønsker kundene velkommen, legger han til.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...