Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Dette blir helgens vakreste eventyr

Alltid en hattesekvens i Grefsen skole musikkorps loppemarked. Foto: PRIVAT

Høst er også lopper. Ifølge arrangørene er dette ikke bare et vanlig loppis, men faktisk et veldig koselig loppemarked, og med en skikkelig svelebusiness.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2019 kl 14:51

GREFSEN: Grefsen skoles musikkorps arrangerer loppemarked førstkommende lørdag og søndag - nettopp til inntekt for korpset.

– Loppemarkedet er korpsets viktigste inntektskilde og bidrar til vedlikehold og
innkjøp av instrumenter, honorar til dirigenter og instruktører, uniformer og mye mer.
Derfor lager vi hver høst og vår et godt loppemarked. Folk kommer tilbake til år etter år, og vi får høre at vi er et veldig koselig loppemarked, inviterer Trine Dorg Johansen i loppekomiteen.

Det er mange ivrige loppejegere, dette er fra tidligere åpning av loppemarked på Grefsen. Foto: PRIVAT

Loppemarkedet holder åpent lørdag fra 10.00 - 16..00 og søndag fra klokken 12.00 - 16.00. I tillegg til auksjon klokken 13.00 lørdag.

Henter og folk leverer

Lopper blir hentet fredag, og andre kan levere lopper i skolegården fra klokken 18.00


Og det fristes med forskjellige lopper, møbler, malerier, bilder, bøker, dvd'er, cd'er, sportsutstyr, isenkram, klær, vesker, sko, leker, kjøkken og interiør, elektrisk utstyr og finere lopper - vintage, og samleobjekter.

Grefsen skoles musikkorps. Loppemarkedet er korpsets viktigste inntektskilde. Foto: PRIVAT

– Helgens vakreste eventyr

– I tillegg har vi hyggelig kafe med selvfølgelig fantastiske kaker, grill med pølser og burgere, sukkerspinn og popkorn. Vi har noen veldig flinke gutter og jenter i korpset som står på hele fredag kveld for å gjøre i stand til det som blir helgens vakreste eventyr. Dette er en dugnad som gir et veldig godt samhold innad i korpset og også familiene imellom.

Sveler er godt og big business under loppemarkedet. Foto: PRIVAT

Svelebusiness

Noen av jentene i korpset lager svelerøre og bidrar med nystekte sveler begge dagene. I fjor solgte jentene for 25.000 kroner - bare i sveler.


– Vi er stolte av korpset vårt og alt det de bidrar med i løpet av året og ønsker å
fortsette i mange år til. Vi er også veldig takknemlige for alle loppene vi får av dere som gir og veldig takknemlige til alle dere som kommer for å kjøpe av oss, sier Trine fra loppekomiteen.

Snart klart for å lete etter nye loppeskatter på Grefsen. Foto: PRIVAT

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...