Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Dette er «Årets Kremmer»

Kristian Risa - til høyre - i Narvesen Storo, Årets Kremmer, sammen med kollega. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Hva er en god kremmer? Jo, en som kremmer gode salgssituasjoner.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

STORO/NORDRE AKER: Det er mange priser som som skal deles ut etter endt år.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Årets Kremmer

Blant annet også prisen som «Årets Kremmer» i Norsk Tipping i 2015.

– Dette er en av de mest prestisjetunge prisene som man kan vinne i kiosk- og dagligvarehandel, sier Kristian Risa i Narvesen Storo.

LES OGSÅ: Og hvor får jeg kjøpt motivasjon?

Han forteller videre at det er totalt 3764 kommisjonærer i hele landet, kun 12 stykker får et sølvkryss. Når man får et sølvkryss så er man nominert til finalen. Det er kun tre stykker i finalen og kun én som vinner gullkrysset.

– Og det ble oss forrige torsdag på Norsk Tippings handelkonferanse, forteller Risa videre.

LES OGSÅ: Storo er fortsatt størst i Oslo

Kremme gode salgssituasjoner

– Hvorfor vant dere?

– Et av kriteriene er å være gode kremmere i forhold til salg i Norsktipping, og å kremme gode salgssituasjoner. Det å utmerke seg i konkurranser, gode resultater og få til noe ekstraordinært i butikken, forteller Risa.

HAR DU HUSKET Å STEMME PÅ ÅRETS NAVN I NORDRE AKER? Siste sjanse! Her er finalistene til Årets Navn i Nordre Aker! Les mer og stem her!

Norgesrekord i adventskalendere

– Som for eksempel at vi satte Norgesrekord i å selge adventskalendere og solgte flaxlodd for 614 000 på bare to uker. Men hovedgrunnen til at vi vant i tillegg til kriteriene, var at vi har hatt et godt salgsmiljø i butikken med god planlegging og gjennomføring i forhold til salg av Norsktipping. Og samtidig god markedsføring.

Og klart det er gøy å vinne priser.

– Det var ekstra gøy når vi akkurat fikk et diplom på at en kunde hadde også vunnet 100 000 kroner i en av de store adventskalendere våre, sier en fornøyd Risa.

LES OGSÅ: Brrr… Iskaldt for syklistene på Tåsen!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...