Nordre Aker Budstikke

Dette er årsaken hvis du våkner av støy i natt

Forsvaret skal øve på nattflyving, her representert med Bell-helikoptre. Foto: FORSVARET

Forsvaret skal ut og fly med helikopter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2017 kl 15:58

OSLO: Hele denne uken vil det foregå militær øvingsaktivitet i Østfold og Oslo-området, melder Forsvaret i en pressemelding mandag.

​Det vil foregå militær øvingsaktivitet med helikopter i Østfold og omegn, samt Oslofjorden og utkanten av Oslo. Øvelsen vil pågå i tidsrommet fra mandag 24. april til fredag 28. april 2017.

Flygningen vil forekomme på kvelds- og nattestid, melder Forsvaret.

«Øvelsen er en del av et årlig treningsprogram og det er viktig å få trent på utfordringene som kvelden og natten gir. Publikum i berørte områder vil måtte påregne økt helikopterstøy kveld og natt i perioden øvelsen varer» står det i pressemeldingen.

Helikopterstøy den siste tiden

I begynnelsen av april hang et helikopter lavt over Oslo en hel dag. Det var på jobb for Sporveien, og her kan du lese om hva slags arbeidet det utførte.


Samtidig påpekte beboere rundt Storo at det ofte er helikopterstøy i området om kvelden. Vi sjekket nærmere med politiet, og hva de svarte kan du lese i denne saken.

LES OGSÅ:
Kan ikke huske å ha kjørt skiløyper 24. april før - men i år skjedde det!
Bussen skled av veien på grunn av snøværet mandag

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...