Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Dette er de nye skolegrensene

Sjekk hvilke skoler og adresser som er berørt av Utdanningsetatens endringer i skolegrensene her.

NY SKOLEVEI: Mange av barna som starter på skolen for første gang høsten 2014 får en annen skolevei enn de kanskje regnet med. Foto: Illustrasjonsfoto: Nina Schyberg Olsen

Utdanningsetaten har nå besluttet hvilke skolegrenser som skal gjelde for førsteklassingene høsten 2014.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

OSLO: I oktober sendte Utdanningsetaten sitt nye forslag til skolegrenser ut på høring. Nå er alle innspill og uttalelser gjennomgått og vurdert, og de nye inntaksområdene er satt.

Hvilke skoler som er berørt ser du i faktaboksen.

Detaljer om hvilke adresser som er flyttet til nye skoler finner du på Utdanningsetatens hjemmesider eller ved å klikke på skolenavnet i faktaboksen vår.

Høsten 2014

Ifølge Utdanningsetaten endres skolegrensene for å sikre plass til alle seksåringene som begynner på skolen høsten 2014.

En annen grunn er at det åpnes to nye skoler med barnetrinn, Bjørnsletta skole og Løren skole, som krever eget inntaksområde.

- Dette påvirker inntaksområder ved nærliggende skoler, skriver Utdanningsetaten på sine nettsider.

Endringene gjelder også for nyinnflyttere på alle trinn.

Innskriving i desember

Ved skolestart nå i august 2013 var det 7.750 førskolebarn i Oslo.

Innskriving av neste års førsteklassinger vil skje i løpet av desember 2013.

Alle skolestartere vil få tilsendt invitasjon til dette.

FLERE SAKER FRA DITTOSLO:

Vil ha tryggere skolevei på Oppsal

Hjemløse kaninunger får trøst hos "onkel" Bølla

Fant båten full av avføring, spy og tyvegods

Barnehageeier anmeldt for underslag av barnas basarpenger

 

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...