Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kun 9 slike klubber i Oslo:

Dette er ifølge Norges Fotballforbund en kvalitetsklubb

Hele trenergruppa med Kvalitetsklubb-flagget. Foto: KOLL IL

– Et imponerende stykke arbeid av en så liten klubb, sier leder i Kvalitetsklubbkomiteen i Oslo Fotballkrets Kari M. Hove.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2016 kl 09:40

KRINGSJÅ: Koll Fotball ble i høst sertifisert som Kvalitetsklubb i Norges Fotballforbund.

– Av 159 fotballklubber i Oslo er et kun 9 klubber som har kommet i gjennom nåløyet og Koll Fotball er den første klubben uten ansatte i klubben. Et imponerende stykke arbeid av en så liten klubb, sier leder i Kvalitetsklubbkomiteen i Oslo Fotballkrets Kari M. Hove.

40 punkter

Fotballklubber som ønsker å få sertifisering som kvalitetsklubb må få godkjent 40 punkter innen områdene aktivitet, organisasjon, kompetanse og samfunns- og verdiarbeid. NFFs mål er å stimulere til god klubbutvikling.

LES OGSÅ: De to jentelagene fra Koll tapte ikke en eneste kamp

Påtroppende- og avtroppende leder mottar bevis for sertifiseringen som Kvalitetsklubb av leder i Kvalitetsklubbkomiteen. Fra venstre Ingrid Haslev Anmarkrud, Kari Hove og Tove Jørstad. Foto: KOLL IL

Godt strukturert

Bakgrunn for kvalitetsstempelet er at godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og gir grobunn for sunn barne- og ungdomsidrett, ifølge NFF.

– For Koll Fotball har det vært en veldig nyttig prosess og vi mener vi nå har fått på plass rammeverktøy som gjør oss bedre i stand til å skape god fotballaktivitet for barna i vårt område." sier leder i Koll Fotball Ingrid Haslev Anmarkrud.

Planer

Og fortsetter.

– Nå begynner den minst like viktige jobben med å få implementert alle planer i hele klubben, men vi har utrolig mange flinke og engasjerte frivillige så det har vi stor tro på at skal gå bra.

Sertifiseringen ble markert på trenerkvelden klubben arrangerte på NIH onsdag kveld.

LES OGSÅ: Lyn, Korsvoll, Kjelsås og Skeid kom seg gjennom sesongen fra helvete

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...