Nordre Aker Budstikke

Dette er leieprisen for vaksinasjonssenteret

Vaksinesenteret i Nordre Aker ligger i SiOs lokaler Domus Atletica. Foto: Terje Pedersen / NTB

I tillegg til leieprisen betaler bydelen Studentsamskipnaden for daglig leveranse av kaffe og andre tjenester.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.04.2021 kl 18:40

ULLEVÅL: Avtalen ble undertegnet i starten av februar. Da hadde deler av Domus Athletica i Trimveien på Blindern allerede blitt disponert av bydelen siden 11. januar. Tre dager senere ble det første stikket satt.

Utleier SiO og Bydel Nordre Aker har signert avtalen med en varighet frem til 31. juli i år.

Leieprisen er 348.213 kroner i måneden ekskludert merverdiavgift.

Bruk av parkeringsplasser kommer i tillegg. Det er regulert i en egen avtale.

Må betale for halleie

I tillegg til månedsleien på rundt 350.000 kroner kommer en rekke andre tillegg.

Bydel Nordre Aker må betale alle direkte og indirekte kostnader som påløper SiO for etableringen og driften av vaksinasjonssenteret, går det frem av avtalen som Nordre Aker Budstikke har fått tilgang til.

Det gjelder også tapte leieinntekter.

«Dekning av tapte leieinntekter begrenser seg til differansen mellom den leie som ytes etter denne leieavtale og normal inntekt ved utleie av flerbrukshallen til markedspris», heter det i avtalen.


Betaler for tjenester

Bydelen får også en faktura i etterkant for en rekke andre tjenester.

Tjenestene er blant annet renhold, vektertjenester, nettverk, bemanning av verter fra SiO, mat og drikke og vaktmester- og håndverkertjenester.

To ganger daglig kommer SiO Mat & Drikke med leveranse av kaffe.

Gulvet blir daglig vasket tre ganger av et innleid selskap. Like mange ganger blir berøringsflatene og stolene vasket hver dag.


Vaksinesenteret ved Domus Atletica, i Nordre Aker har kapasitet til å ta imot 4300 personer for vaksinering i uka. Nå tas kapasiteten midlertidig ned i påvente av flere vaksinedoser. Foto: Terje Pedersen / NTB

Dessuten betaler bydelen for leveranse av telt, aggregat, gulv, skillevegger og møbler. Regningen for snørydding og strøing utenfor lokalet ender også opp hos Oslo kommunes fakturasentral.

Oslos største treningssenter

Bygget huser til vanlig Oslos største treningssenter, men har også seks gruppetreningssaler, et svømmebasseng og en flerbrukshall, ifølge SiO.

Bydel Nordre Aker disponerer rundt 2095 kvadratmeter i bygget. Det er fordelt på en flerbrukshall, to gruppesaler, to korridorer og fem garderober.

I leieavtalen kommer det imidlertid frem at SiO kan gjøre endringer i hvilket areal som leies ut, dersom driften av Athletica tilsier det.

Kan si opp på kort varsel

«Leietaker kan redusere sitt areal med inntil 450 kvm i leieperioden, med 14 dagers forutgående varsle», heter det i leiekontrakten.

Ragnhild Hedberg (95) var den første som fikk koronavaksine i Nordre Aker, og som ikke bor på sykehjem eller institusjon. Foto: Kristin Tufte Haga

Begge parter kan si opp avtalen på 14 dagers varsel. Dermed kan det brått blir slutt for vaksinering av bydelens innbyggere på Blindern.

Samtidig har de også inngått avtale om at de kan forlenge leieperioden med tre måneder om gangen dersom de er enige. Da må bydelen varsle SiO senest 30 dager før utløpsdatoen.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...