Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Dette er utsiktpunktet på Grefsenåsen

- Jeg har rett og slett ikke lyst til å gå dit opp lenger, det er søppel over alt, sier Hanne Myhrvold.

Reker i solnedgang: Rekene blir neppe ferskere ettersom tiden går.

- Jeg synes jo det er flott at mange bruker Grefsenåsen som tur- og rekreasjonsområde. Men, kan man ikke ta med seg eget søppel? undrer Hanne Myhrvold fra Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.06.2014 kl 15:50

GREFSENÅSEN: - Det er helt ufyselig. Dette er et sted hvor vi gjerne tar med oss besøkende utenbysfra for å vise dem den vakre utsikten over Oslo, men det er jo ikke aktuelt nå, når det ligger søppel over alt, sier Myhrvold.

Gammel moro

En varm forsommer med mye deilig vær har tydelig satt sine spor på den populære utsiktsplassen rett på nedsiden av Grefsenkollen restaurant.

- Brukte engangsgriller, bokser som tidligere inneholdt drikke, rekeskall, plast og mye annet ligger rundt omkring i terrenget. Det er jo ikke der man er mest fristet til å sette seg ned lenger, sier Myhrvold.

For henne er turen til utsiktspunktet på Grefsenåsen blant annet en passelig og deilig kveldstur. Hun har selv bodd i området de to siste årene, men husker ikke selv hvordan det så ut på stedet i fjor.

- Jeg synes det er veldig trist at man ikke tar bedre vare på et så flott sted. Selv om man ikke plasserer søppelbøtter akkurat på selve utsiktspunktet, kunne man fint plassert dem på parkeringsplassen rett på oversiden, sier Myhrvold og fortsetter:

- I tillegg synes jeg det er direkte ille at man ikke forlater et sted i samme tilstand som da man kom dit. Det krever da ikke så mye at man fjerner eget søppel etter at man er ferdig? sier hun oppgitt.

LES OGSÅ: Slik så det ut utenfor Kjelsås Elektro

Ikke mottatt svar

Nå håper hun noen tar tak i det stadig økende problemet, slik at utsikten kan nytes uten påminnelser fra festene dagene og ukene før.

- Jeg mener dette er noe kommunen må ta tak i og jeg har sendt dem en mail med problemstillingen. Foreløpig har jeg ikke mottatt noe svar på den henvendelsen, sier hun.

LES OGSÅ: Guttestreker førte til storbrann i barnehage

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...