Nordre Aker Budstikke

Dette mener kommunen om Linderudkollen:

– Håper folk respekterer ønsket fra klubben

Snøproduksjonen pågår fortsatt i Linderudkollen. Foto: Christian Fredrik Borg

Det ble henstilt om å unngå Linderudkollen-anlegget når de organiserte treningene pågår. Det var det ikke alle som likte.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2021 kl 12:08

LINDERUDKOLLEN: Det er snø og vinter, og folk strømmer også til Linderudkollen og langrennsarenaen der.

I forrige uke omtalte Nordre Aker Budstikke Kjelsås Langrenngruppes oppfordring om å unngå løypene i anlegget mellom klokken 17.00 og 20.00, da det foregår organisert trening der på den tiden.

Linderudkollen skianlegg er svært populært om dagen. Foto: Arkiv Nordre Aker Budstikke/Stein Erik Kirkebøen

– Vi opplever at det nå, til tider, er mange folk og til dels kaos i løypene når barn og ungdom fra Kjelsås og andre langrennsklubber har treningstid i anlegget. Vi henstiller derfor til å unngå å parkere eller gå på ski i anlegget på Linderudkollen mellom klokken 17.00 og 20.00 på hverdager når treningen pågår.

Det var flere som kommenterte saken på Nordre Aker Budstikkes Facebook-side, da saken ble delt der.

Der er det delte meninger om det skal være mulig å stenge andre ute fra anlegget under organisert trening, eller ei.

Kjelsås Langrenn har også deler av driften i skianlegget. Kommunen står for snøproduksjonen kommunen fra 07 til 15, mens det frivillige mannskaper fra Kjelsås IL som passer på kanonene resten av døgnet.

Skianlegget i Linderudkollen. Foto: Kristin Tufte hage (Arkivfoto)

Nordre Aker Budstikke tok kontakt med Bymiljøetaten, som er eier av skianlegget, for å høre hva de tenker om meningene om anlegget.


– Det er veldig bra at Linderud-anlegget er populært. I utgangspunktet er det meningen at skianlegget skal kunne brukes av alle. Samtidig har vi en driftsavtale med Kjelsås Idrettslag, som har påtatt seg et stort ansvar for organiseringen og driftingen av anlegget, sier leder for skogsplan- og forvaltning i Bymiljøetaten, Trond Enkerud.

– Sånn sett håper vi folk respekterer ønsket fra klubben om at det skal være plass i anlegget til organiserte treninger for barn og unge. Nå kommer heldigvis mere snø som vil gi bedre løyper også utenfor anlegget. Vi oppfordrer folk til å benytte også andre løyper og å unngå de mest populære tidspunktene, sier han.

Sent torsdag kveld i forrige uke var det få i løypene på Linderudkollen. Foto: Kristin Tufte Haga

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...