Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Dette møtte Kjelsås-firma mandag morgen

Uten fungerende alarm tok innbruddstyvene seg god tid og raserte lageret og kontorene til firma på Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.08.2014 kl 08:06

KJELSÅS/BREKKE: I helgen brøt tyver seg inn i lager- og kontorlokalene til Profilerings-spesialisten AS i Frysjaveien.

- Vi har jo hatt innbrudd tidligere, men dette var nok av en helt annen dimensjon. De har til og med brutt opp den store safen, forteller innehaver Tommy W. Olsen.

Gjennom vinduet

Tyvene har forsøkt å komme seg gjennom inngangsdøren, men lyktes ikke. Derimot har de kastet en kjempestein gjennom kontorvindu, og båret tyverigjenstandene ut gjennom vinduet.

Tyvene tok for det meste med seg datautstyr,noe kontanter og tekstiler - blant annet selger selskapet firmaklær og andre reklameprodukter.

Anmeldt

Olsen kan fortelle at forholdet er anmeldt.

- Politiet har også vært her og sikret eventuelle spor, legger Olsen til.

Lokalene var uten fungerende alarm, og tyvene fikk god tid til å romstere rundt i lokalene.

- Men det skjer ikke en gang til, understreker Olsen, og som nå sammen med de ansatte rydder opp i innbruddstyvenes herjinger i lokalene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...