Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Dette reisekortet slutter snart å fungere, selv om du har gyldig billett

I månedene som kommer vil ca. 44.000 reisekort med kortnummer 0200 3000 2200 0000 eller lavere gå ut på dato. Det er sifrene vi har uthevet du må se etter. Foto: RUTER AS

I månedene som kommer vil cirka 44.000 Ruter-reisekort gå ut på dato. Slik sjekker du om det gjelder ditt kort.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.10.2015 kl 16:11

OSLO: Kortene som nå må byttes ble utstedt før 2012 og har fire års levetid.

Øystein Dahl Johansen, pressekontakt i Ruter. Foto: RUTER AS

Kortet vil slutte å virke, selv om det har gyldig billett, fordi levetiden regnes fra tidspunktet kortet første gang ble tatt i bruk, skriver Ruter i en pressemelding.

– Selv om reisekortet ikke lenger virker, er ikke billetten tapt – den kan overføres til et nytt kort, noe vi selvfølgelig bistår med, sier pressekontakt Øystein Dahl Johansen i Ruter.

Kortene det gjelder har kortnummer 0200 3000 2200 0000 eller lavere.

– Vi håper våre kunder tar seg tid til å sjekke om kortnummeret er lavere enn 0200 3000 2200 0000, og vil gjerne at de tar kontakt med oss dersom de har et av reisekortene vi nå søker etter, sier Johansen.

LES OGSÅ: Her kjemper biler, busser, syklister og rulleskiløpere om plassen: Ti år siden det ble vedtatt sykkelvei

I månedene som kommer vil ca. 44.000 reisekort med kortnummer 0200 3000 2200 0000 eller lavere gå ut på dato. Foto: RUTER AS

Slik kan du overføre billetten og reisepengene til nytt reisekort:

  • Benytt skjema på ruter.no for å få tilsendt et nytt reisekort. Det som er igjen av verdi på det gamle reisekortet vil da bli overført til nytt kort som blir sendt i posten.
  • På Ruters kundesenter og servicepunkter, samt bussterminalene på Grønland og Lillestrøm, kan kan du få hjelp med å overføre billetten eller reisepengene til et nytt reisekort.
  • Dersom du har et utgått reisekort uten billett eller reisepenger kan du kaste det og få nytt kort neste gang du er hos en av Ruters forhandlere. Det er også mulig å benytte appen RuterBillett til fremtidige billettkjøp.

– Vi beklager ulempene dette medfører og hjelper kunder fortløpende med å få byttet reisekort som har gått ut eller er i ferd med å gjøre det, sier Johansen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...